Nyt fra Restaurant Pynten


En positiv snak med Jesper ultimo november.

Corona har gjort 2020 til et mærkeligt og meget udfordrende år for ”Pynten”

Det har krævet et løbende tæt samarbejde med bestyrelsen navnlig i foråret. Det har der været og det har fungeret godt.  Der har været udvist stor velvilje, som Jesper er meget glad for.

Foråret var præget af mange aflysninger.

Sommeren har været rigtig god med mange alacarte gæster ud som inde. Mange selskaber der var oprydning efter det, der blev aflyst i foråret.

Efteråret har været præget af usikkerhed. Mange aflysninger og der bookes ikke, – ordrebogen er slank!

Iskiosken har i 2020 været på samme niveau som året før. Næste år vil der blive skiftet til bedre kvalitet italiensk is.

De runde borde på terrassen har fungeret fint og planen er at udvide med flere runde borde og flere parasoller foran bestyrelsen og sejlerstuen.

Erfaringerne fra de første 2 sæsoner vil blive brugt fremadrettet. Ingen corona, godt vejr og mange selskaber står på ønskelisten. Go’ mad og atmosfære haves i unikke faciliteter og med den dejligste udsigt.

Klublivet har som alt andet været skruet ned. Inge standernedhalingsfest. Moderat kapsejladsaktivitet betyder færre medlemmer i klubhuset. De planlaget klubaftener kom ikke i gang i efteråret, men forhåbentlig kan det gennemføres i foråret. Vi glæders os over den trofaste skare søndag formiddag og håber happy hour fredag eftermiddag bliver velbesøgt vinteren over, – liv i klubhuset!

”Pynten” har skiftende besætning tilpasset forholdene. Der er 2 kokkeelever og 1 tjenerelev. Jesper lægger vægt på at deltage i at uddannelse.

Familien blev medio oktober forøget med endnu en dreng – Eliot. Stort tillykke!
Nyt familiebillede i solskin og med klubhuset i baggrunden, må vente til sommer.

God Jul og Godt Nytår ønsker Restaurant ”Pynten”.(CG)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os