Kammeratskabspokalen 2020


Kammeratskabspokalen også kaldet Årets Fighter. År 2020.

I år er det meget oplagt hvem der skal have den, han har medlems nr.18290 Jan Riskær Nielsen

Er blevet meldt ind i klubben den 4. april 2010.
Købte hurtigt en Sagitta 20 og senere blev den skiftet til en Drabant 27, denne båd er også blevet skiftet ud med noget større.
I 2013 er han elev i mats 28
I 2016 bliver han instruktør i Sejlerskolen et hverv, hvor han har lært mange at sejle
I 2016 bliver han ledende medlem i Turudvalget, en afdeling hvor han går forrest i alle de arrangementer, der bliver lavet. Både sommer og vinter
I 2017 Bestyrelses medlem i Horsens Sejlklub. Jan er ikke en person der taler hele tiden, men alle skal vide, at når han siger noget, så er det gennemtænkt og yderst fornuftigt. Vi, i bestyrelsen, har flere gange oplevet, at når Jan har taget ordet, så har han løsningen og sådan bliver det.
I 2019 starter han mentorordningen op i klubben. En afdeling, hvor nye medlemmer kan få hjælp til at kende egen båd, Også her er han en fighter, for selv om han stadig går med korset efter den forfærdelige ulykke han var med i, stod han hurtig klar igen til at tage hånd om nye sejlere med deres førstegangskøb.

Jan, du har om nogen fortjent denne fighter pokal.
Hele Bestyrelsen og rigtig mange medlemmer har nydt dit arrangement i alt, hvad du har lavet, og vi håber vi bliver ved med at se dig som frivillig i klubben som det fantastiske medlem du er.

Tak for dit arrangement.

Mange Hilsner
Formand
Horsens Sejlklub
Bjarne Hansen og hele bestyrelsen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os