Bymesterskab for joller 2020

Flot støtte til HSH fra Insero Horsens


Insero Horsens støtter ungdoms- og talentarbejdet i Horsens Sejlklub frem til 2024

Det var med stor glæde at vi modtog beskeden om, at Insero Horsens støtter vores arbejde med ungdom- og unge talenter i de kommende år frem til 2024.

Støtten er på. kr. 320.000 som fordeles over de 4 år. Pengene er målrettet udstyr og trænere i ungdomsafdelingen samt tilskud til de unge talenter, som arbejder hårdt for at blive de næste lokale OL håb.

Her er et udpluk af pressemeddelelsen fra Insero:

En række lokale foreninger og klubber har netop modtaget en bevilling, som skal bidrage til at gøre vores lokalområde endnu mere attraktivt. En af dem er Horsens Sejlklub, som gennem en årrække har udviklet talentfulde sejlere, som har leveret flotte resultater på internationalt niveau.

”Insero Horsens har siden 2014 bakket op om talentarbejdet i Horsens Sejlklub og sikret Anne-Marie Rindom økonomisk ro til at præstere på meget højt niveau. Den nye 4-årige aftale med Insero Horsens bliver en vigtig støtte til vores arbejde med såvel helt unge sejlere som unge talenter på vej frem, hvor vi er inde i en positiv udvikling med stigende medlemstal”, siger Peter Bjerremand, som er næstformand i Horsens Sejlklub. Efter ansættelsen af en cheftræner i sejlklubben er ungdomsafdelingen vokset fra 5 optimistsejlere til over 40 på bare to år.

Insero Horsens har fornyet sponsoratet af sejlklubben for de kommende fire år og bakker op med midler til trænere og udstyr.

Læs hele pressemeddelelsen her

Ud over den nye bevilling, støtter Insero fortsat Anne-Marie Rindom frem mod OL i Tokyo, som forhåbentlig afvikles til juli.

Kæmpe stor tak til Insero Horsens.

Laser sejlerne Johan Schubert og Christian Winkler er 2 af de unge talenter, som Insero Horsens støtter

 

Insero Horsens har siden 2014 støttet Anne-Marie Rindom.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os