Vil du prøve at sejle kapsejlads?


Kalder alle med interesse for at sejle kapsejlads.

Vi starter torsdagskapsejladser den 2. maj, men først skal vi have alle deltagere registeret i vores nye system kapsejlads.nu. Så hvis du gerne vil med, skal du registrere dig og din båd på www.kapsejlads.nu og vælge ”Horsens Sejlklub” – og er du gast som gerne vil med, skal du oprette dig samme sted. Hvis det kniber med at få det til at fungere eller der er spørgsmål til hvordan du kommer i gang, skal du ikke tøve med at række ud til en fra ”torsdagsudvalget” (Knud Erik på knuderikfeldt47@gmail.com, Svend Kold på svendkoldj@gmail.com, John Domino på john.domino@gmail.com eller Morten Fjerbæk på fjerbaek@gmail.com).

Det skal understreges, at alle er velkomne uanset niveau og erfaring og også uanset om du har et målerbrev til din båd (hvis du ikke har, skal vi nok finde et mål til dig). Når vi har deltagerne registeret i systemet, vil du modtage mere information om sejladserne i ugen inden vi starter – men vi kan allerede nu afsløre, at vi har flere nye tiltag i posen til jer, herunder flere forskellige baner og spurtpræmier.

For dem, der har lyst til at sejle op/ned baner med krydsstarter, vil der være mulighed for at lave en bane til jer om mandagen – men vi vil meget gerne vide hvor mange der har interesse for det så giv et praj til en af ovenstående, hvis du gerne vil med ud at sejle om mandagen.

Mvh. ”Torsdagskapsejladsudvalget”

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os