Så er det igen tid til at vi tager imod et nyt hold unge børn der kunne tænke sig at starte til optimistsejlads.

D 10 august kl. 18.00 har vi introduktions dag og opstart af nyt hold. Alle interesserede mellem 7 og 12 år kan melde sig til opstarten ved at sende en mail til traener@horsens-sejlklub.dk.

Efter en kort velkomst tager trænerne sejlerne med ned og kigger på jollerne, mens et par af klubbens frivillige tager forældrene med over til yderligere information.

Er man ældre en 12 og kunne tænke sig at prøve kræfter med sejlads så send også gerne en mail. Vi har også tilbud til andre aldersgrupper.

Normalt træner de nye sejlere tirsdag og torsdag 17.30-19, men på opstartsdagen går vi en smule senere i gang, da vi lige skal have de andre hold på vandet først, så mød op til kl. 18.

Kan man ikke vente helt til d. 10, så er der også mulighed for at deltage i vores sommersjov alle hverdage i uge 31, som også er åben for uerfarne børn, send mail for mere info herom.

Inden opstarten har i mulighed for at læse mere info her

Men vigtigst er det at få sagt at når man starter til optimistsejlads i Horsens, får man i første omgang lov til at komme ned og prøve 3-4 gange, inden man skal betale for det. Så man kan finde ud af om det er noget man kunne tænke sig at gå til. Vi har i klubben svømmeveste man kan låne indtil man er sikker på at man vil fortsætte med at sejle.

Skulle i have spørgsmål inden tirsdag d. 10 så sig endelig til

Havneræs Horsens Fjord Cup 2020

Havneræs Horsens Fjord Cup 2020

 

;