Bliv sejler i Horsens Sejlklub

Læs her hvordan du kommer i gang med at sejle

Lær at sejle Optimist eller Feva

Klubben har en velfungerende ungdomsafdeling, som har fokus på godt kammeratskab og sejlads på højt niveau. Vi opfylder Dansk Sejlunions kriterier for ”Ungdomsvenlig Sejlklub” og tilrettelægger aktiviteterne med udgangspunkt heri. Sejlerne deles op i storjolle-sejlere, Feva-sejlere (to-mandsjoller) og optimist-sejlere, som også er holdopdelte med hver sin træner.

Vi træner hver tirsdag og torsdag

Vi træner hver tirsdag og torsdag i hele sommersæsonen fra april til oktober.

Hvor gammel skal man være?

Alle børn er velkomne – uanset om man er helt nybegynder eller har prøvet det tidligere. Minimumsalderen ligger omkring 6-7 år afhængig af det enkelte barn.

Påklædning

Påklædningen er fornuftigt tøj gerne varmt tøj, regntøj og gummistøvler, og skiftetøj hvis man skulle blive våd. Redningsveste har vi i ungdomsafdelingen.

Hvad koster det at sejle jolle

Det er sådan, at Horsens Sejlklub har en del joller, som man kan leje. Derfor er det heller ikke dyrt at lære at sejle, kontingent pr. år ligger på 850 kr. og jolleleje er på 800 kr. pr. år. Det er faktisk ikke så dyrt som mange andre sportsgrene.

Sådan kommer du igang

Hvis I ønsker at opleve, hvordan det er at være jolle-sejler så møder man blot op på pladsen til de ugentlige træningsaftener, og træneren eller juniorudvalgets medlemmer vil introducere den nye sejler og forældrene. Her vil man med det samme få tildelt en jolle og blive skrevet på en mailliste, så man får alle relevante oplysninger om arrangementer m.v

Fælles opstart

Ungdomsafdelingen holder fælles opstart for nye sejlere den første tirsdag i maj samt tirsdag i uge 33, begge dage kl. 17.30. Her byder vi velkommen til nye sejlere og deres forældre. Børnene kan komme og prøve at sejle sammen med en erfaren sejler. På denne aften vil vi fortælle om de dejlige oplevelser børnene får, når de lærer naturen og vindens kræfter at kende. Samt om de mange aktiviteter vi har for børn og unge i Horsens Sejlklub. Vi fortæller forældrene (også gerne bedsteforældre) om det at sejle optimist, og for de lidt større børn har vi andre joller fx Feva-jollen, hvor man også kan starte med at lære at sejle

De nye sejlere vil naturligvis også møde deres kommende træner her.

Gratis prøveperiode

For de nye sejlere, er der en gratis prøveperiode på et par uger, så de kan blive sikre på, at det er en sportsgren for dem.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

ungdom@horsens-sejlklub.dk
Brian Kjærskov Nielsen, 21400469, hsh@elni.dk

Vi glæder os til at se mange nye sejlere på havnen.

Her holder vi til

View Larger Map

For at byde jer velkommen i ungdomsafdelingen, har vi lavet en Information om optimistsejlads i HSH for nye sejlere i klubben. Her har vi skrevet en masse nyttige informationer ind om klubben.
Herudover er der også en brochure om, hvad udstyret hedder på jollen, beklædning og andre gode fif.

Ungdomsafdelingen

Yderligere oplysninger:

Klaus Schubert “Skipper”
E-mail: ungdom@horsens-sejlklub.dk
Tlf.:

Kommende begivenheder

Der er på dette tidspunkt ingen kommende begivenheder.