Kom og prøv og sejl

Opstartsaften i foråret for nye sejlere

Lær at sejle optimist eller Feva

Ungdomsafdelingen holder opstart for nye optimister mandag 1.5.2018 kl. 17.30. Her byder vi velkommen til nye sejlere og deres forældre. Børnene kan komme og prøve at sejle sammen med en erfaren sejler.

Vi fortæller forældrene (også gerne bedsteforældre) om det at sejle optimist, og for de lidt større børn har vi andre joller fx Feva-jollen, hvor man også kan starte med at lære at sejle.

På denne aften vil vi fortælle om de dejlige oplevelser børnene får, når de lærer naturen og vindens kræfter at kende. Samt om de mange aktiviteter vi har for børn og unge i Horsens Sejlklub.

De nye sejlere vil naturligvis også møde deres kommende træner her.

Vi træner hver tirsdag og torsdag

Vi træner hver tirsdag og torsdag i hele sommersæsonen fra april til oktober.

Hvor gammel skal man være?

Alle børn er velkomne – uanset om man er helt nybegynder eller har prøvet det tidligere. Minimumsalderen ligger omkring 6-7 år afhængig af det enkelte barn.

Påklædning

Påklædningen er fornuftigt tøj gerne varmt tøj, regntøj og gummistøvler, og skiftetøj hvis man skulle blive våd. Redningsveste har vi i ungdomsafdelingen.

Hvad koster det at sejle jolle

Det er sådan, at Horsens Sejlklub har en del joller, som man kan leje. Derfor er det heller ikke dyrt at lære at sejle, kontingent pr. år ligger på 850 kr. og jolleleje er på 800 kr. pr. år. Det er faktisk ikke så dyrt som mange andre sportsgrene.

Sådan kommer du igang

Hvis I ønsker at opleve, hvordan det er være optimist-jolle-sejler så mød op på havnen tirsdag d. 1. maj 2018 så vil vi tage imod jer og fortælle jer lidt omkring hvad det vil sige at være optimist sejler.

Gratis prøveperiode
For de nye sejlere, er der en gratis prøveperiode på et par uger, så de kan blive sikre på, at det er en sportsgren for dem.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

ungdom@horsens-sejlklub.dk
Brian Kjærskov Nielsen, 21400469, hsh@elni.dk

Vi glæder os til at se mange nye sejlere på havnen.

For at byde jer velkommen i ungdomsafdelingen, har vi lavet en Information om optimistsejlads i HSH for nye sejlere i klubben. Her har vi skrevet en masse nyttige informationer ind om klubben.
Herudover er der også en brochure om, hvad udstyret hedder på jollen, beklædning og andre gode fif.

Ungdomsafdelingen

Yderligere oplysninger: