Nanna til 29er Eurocup i Hyeres Frankrig


Nanna Schroll Nørgård til Eurocup i Påsken med ny makker

Påsken blev i år tilbragt i Sydfrankrig, som bød på årets første internationale stævne. Efter tre solskinsrige dage blev der i alt gennemført 11 sejladser. 97 både stillede klar til start og var fordelt i to fleets.  Stævnet var præget af mellem til hård vind og med masser af chop-sø samt bølger.

Førstedagen knækkede vores bovspryd på sidste lænser i 2. sejlads, men heldigvis var fri-pump-flaget oppe, så vi pillede spileren og mistede kun 9 både inden vi passerede mållinjen. Grejnedbrudet resulterede derfor i, at vi udgik fra dagens sidste to sejladser, hvilket var super ærgerligt.

Andendagen kom vi trods gårsdagens oplevelser stærkt igen, men ærgrede os over, at vi havde snuden lidt for langt fremme i starten, som resulterede i et black flag.

Det var virkelig fedt at komme ned i varmen og prøve kræfter med helt andre forhold end, hvad vi er vant til. Det er især kombinationen af mellemluft og bølger, der er anderledes.

Læringskurven har været stejlere end nogensinde. Jeg har været styrmand i 3 sæsoner og nu skiftet til rollen som gast med blot 3 måneder i krogen og Maries første internationale stævne i 29-er. Vi fik ret godt styr på starterne og farten, som dagene gik.

Marie Maier og jeg ender som nr. 52 overall og 3 i sølvfeltet. Se resultaterne her

 

Et knækket bovspryd – øv

 

Nanna og Maria i Heyres

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os