Kieler Woche ILCA 6 (Open) blev ikke helt som jeg havde håbet på.

Alle 4 stævnedage bød på 2-6 m/s, og vi sejlede ofte på de baner, som lå længst væk fra land. Mange af dagene blev lange pga udsættelse på land, og sejladser der først startede sidst på eftermiddagen og sluttede om aftenen. Heldigvis skinnede solen og selskabet med de andre sejlere var hyggeligt.

På stævnets første dag kom jeg godt fra start laver en 14’er i første sejlads. Herefter får jeg en ret skuffende 39’er og 29’er.

På stævnets anden dag har vi masser af omstarter og jeg bliver uheldigvis taget, og ender med BFD i 2 ud af 3 sejladser. Der er adskillige omstarter, dog i dagens sidste sejlads, hvor det blæste mere op, går jeg i mål på en tilfredsstillende 15. plads.

Desværre bringer de 2 BFD’er mig helt ned til bronze feltet. Her får vi kun 3 sejladser på 2 dage, men her går mine starter og min sejlads udemærket, og jeg laver serien 1, 5 og 1.

146 sejlere stillede op i ILCA 6, og jeg slutter på en lidt skuffende 99. plads, dog som nr 1 i bronze feltet (med 13 point foran den nærmeste).

Så trods jeg helst ville have sejlet mig op til guld eller sølv feltet, er det nu stadig sjovt at sejle godt i bronze feltet 🙂

Vi ses på vandet. Næste stop er EM i Gdynia i Polen.

-Mikkel 🙂

;