Det blev bare et anderledes år……


Stadig masser af træning i 2020

 

2020 er bare blevet et meget anderledes år end jeg og alle andre havde regnet med.

Jeg skulle have sejlet stævne på Mallorca i april sammen med mange de andre danske sejlere, og jeg nåede da også at træne en uge dernede, inden det hele lukkede ned.

Efter at have været hjemme i karantæne ved mine forældre i Horsens, tog jeg tilbage til Århus i maj måned, hvor jeg bor til daglig bor kollegie mens jeg går på Marselisborg Gymnasium. Siden slut april har det stået på sejltræning med de danske laser-drenge og -piger, og det har været fedt.

Udover sejladstræning i hverdagene, har vi fysisk træning min. 4 gange ugentligt og selvfølgelig og en tur på raceren et par gange om ugen (når vejret er godt selvfølgelig).

 

Desværre er rigtig mange stævner blevet aflyst, bl.a. skulle Johan Schubert og jeg have været til VM ved Gardasøen i juli.

Nu er planerne så ændrede til at vores store stævner bliver Kieler Woche – der er flyttet til september, og u21 EM i Montenegro til oktober. Det bliver en god, men meget lang køretur på ca. 1600 km.

Indtil da må vi holde formen højt herhjemme, heldigvis har vi en super god træningsgruppe i Århus, hvor der også kommer mange andre sejlere til hen over sommeren så vi kan træne sammen, ligesom der er et par træningslejre arrangeret af DS, som vi også kan melde os til.

 

Nu er sommeren jo godt i gang, og vi ser frem til en masse dage i blæsevejr til træningslejr i Egå i start juli, de lover 10+ m/s i middelvind, så vi kunne ikke ønske bedre sejlervejr, og glæder mig til tage ud med de andre og få noget godt sejlads!

Det var en lille status fra mig, med ønsket om en dejlig sommer.

Pas på jer selv derude.

Sejlerhilsen

Christian Winkler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os