Værftsbesøg i Flensborg


[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text”]

Udflugten til Flensborg den 11. marts blev trods beskeden deltagelse en stor succes.

De 12 deltagere drog af sted i 3 private biler og afbestilte den reserverede bus. Oliver Berking, der ejer værft og museum, tog imod og viste rundt.

Man kører skiftende udstillinger i museet, og  lige nu er der en udstilling af fotografier af primært 12metere, men også enkelte andre søsportsbilleder.

Der vinteropbevares 11 stk. 12metere på værftet lige nu. Nogle er under renovering, andre venter kun på foråret. Oliver Berking har en enorm viden om 12metere, – navne, konstruktører, byggeår, vundne sejladser osv. En fremragende fortæller, og man fornemmer fra første sekund, at ejeren virkelig brænder for de klassiske  træbåde.

Værftet arbejder på ”BARUNA of 1938” – ikke en 12 meter, men en 72 fods båd konstrueret til Bermuda Race. Det virker helt uoverskueligt, men med MANGE mandetimer og rigtig mange penge, så ender hun igen som en flot svane.

Selskabet kørte forbi Museumskajen i Flensborg havn og gik en tur gennem museumsværftet for at slutte turen med en øl på ”Hansens Brauerei”.

I sandhed en god dag med spændende ting at se og masser af socialt samvær.

Til efteråret laver vi en tur til Danmarks Museum for Lystsejlads i Svendborg.

/CG

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os