Skumsprøjt fra Formanden


Skumsprøjt fra Formanden har været et fast populært indlæg i klubbladet, som vi nu viderefører i en elektronisk udgav. God læsning.

HSH Venner generalforsamling den 11. marts

Onsdag den 11.maj 2020 var mange af os til Vennernes generalforsamling, under spisningen, hvor vi traditionen tro fik kogt torsk med hele tilbehøret, kom der en sms på Hans Jacobsens telefon. Danmark var blevet lukket ned af vores statsminister Mette Frederiksen og sundhedsmyndighederne.

Vi skulle efter spisningen have haft en rafleturnering, men da næsten alle de fremmødte mænd havde en vis alder, var der rigtig mange der sagde farvel og tog hjem for at passe på sig selv og andre.

Matroserne

Matroserne blev også bedt om at blive hjemme, dog var der visse protester, for det er nu så hyggeligt at mødes. I løbet af Corona tiden har der været hold på 1 til 2 personer, der har repareret og klargjort forskellige ting. Rasmus Hjorth har gået hele foråret og repareret 1 H-båd. En fantastisk frivillig indsats. En gang imellem var der lige nogen der gav en hånd med, men Rasmus Hjorth var den gennemgående kraft og båden er blevet søsat. Den er superflot. MANGE TAK.

Standerhejsning

‘Standerhejsning var en meget stille affære. 6-8 personer stod med 4-6 meters afstand og standeren gik flot til tops.

Dagplejen og ungdommen fik bud om, at der max måtte være 2 personer samlet i diverse huse, og der blev sat skilte op over alt. Tak til alle for at respektere dette.

Udfordrende at sejle

Nogle klubber i Danmark har forsøgt at åbne for visse sejladser, men har haft besøg af politiet og fået bøder på 2500 kroner pr. person.

Vi starter lige nu J/70 sejlads op(for hold), men med kun 3 i hver båd.

Restauranten Pynten

Der har på ugentlig basis været møde mellem Jesper Stobberup, Peter Bjerremand og jeg. Vi har hele tiden vidst hvordan økonomien så ud. Peter har med sin viden hjulpet med, hvad der kunne søges af hjælpepakker og lønkompensation.

Jesper prøvede med take away i starten, men syntes ikke, at konceptet virkede rigtigt. Der kom sommetider for mange personer i kø, standarden kunne ikke holdes og økonomisk var det ikke en succes, så det blev lukket ned igen.

Jesper har gennem hele perioden været positiv. Han har fået installeret nyt fadølsanlæg samt sat lageret i kælderen fuldstændig i system. Der er blevet lavet nye plantekasser, som sammen med de 8 nye borde på terrassen gør det super hyggeligt.

HSH har desuden i perioden fået monteret skrid sikring på rampen og trappen samt på terrassen frem mod døren til Restauranten. Et super godt produkt er anvendt.

Nu håber vi bare at sommeren kommer med mange gæster, så Pynten kan få lidt omsætning og få økonomien på fode igen.

Tak til alle jer, der allerede nu har støttet Jesper og Co.

Bestyrelsen mener vi har de rigtige folk i restauranten. Vi skal hjælpe til, at de får en god forretning.

Klubaktivitet:

Ungdommen er startet i hold og det fungerer.

Der er lavet en sikkerhedsinstruktion, så det er muligt at sejle i J/70 for hold af 3 personer om tirsdagen, og det starter den kommende uge

Det gælder stadig og fremover, at vi skal holde afstand. Der er nogle regler om, at det er op til klubbernes sunde fornuft, men over det er der nogle regler om 1 meter afstand i bådene og det kan kun lade sig gøre i J/70’erne eller i private både, hvor alle må sejle. Alle havne er åbne, dog med Corona regler.

Tur til Anholt

Her i weekenden var vi 3 kammerater afsted, Søren Buhl, Claus Bjørnhart og jeg. Vi sejlede torsdag klokken ca. 18.30 i Sørens fantastiske båd. Vi sejlede til Anholt, en super sejlads hele natten 12-14 timer. Om eftermiddagen fredag gik vi halvvejs til fyret med et par svinkeærinder på kroen, en super hyggelig aften. Næste dag klokken 10.30 sejlede vi fra Anholt i hård vind – 17 timers dejligt kryds senere var vi ved Tunø, fik suppe og i seng. Klokken 10.00 afgang fra Tunø og så hjemme i Horsens klokken 16.00 efter endnu et kryds. Det var rigtig drenge sejlads dejligt og fantastisk.

Så til en orientering, Vandet og oplevelserne er derude. Havnene er klare, de venter bare på os.

Rigtig god sommer.

Horsens Sejlklub har fået Dansk Sejlunions klubudviklings pris, en kæmpe pokal og en pengegave på 20000 kroner. Alle medlemmer vil blive indkaldt til en lille reception i den anledning, når vi igen må samles.

Følg med i nyhedsbrev og hjemmeside, der vil indkaldelsen blive annonceret.

Med stort ønske om, at vi snart må samles, så vi kan dyrke vores sport sammen.

Endnu engang rigtig god sommer og god sejlads i de danske farvande.

Med sejlerhilsen

Bjarne Hansen


Udvalgte annoncer fra OnBoard medlemmer
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os