Nyt fra Restaurant Pynten


Nyt fra restaurant ”Pynten”.

Jesper og Carina tager hul på deres 3. sæson. Coronakrisen har præget foråret men nu lysner det og ”Pynten” åbner dørene igen med store forventninger til sommeren. Endnu vil der være krav til antal gæster, afstand, hygiejne m.m.

Familien Stobberup klar til 3. sæson

Coronavirus lukkede ”Pynten” medio marts. Der blev forsøgt med take away en kort periode. På det seneste har is huset været åbent og der har været take away  tapas.

Mange selskaber er blevet aflyst/udsat til efter sommerferien. Der er stadig en vis usikkerhed om hvad der skal ske og i hvilken takt.

Som mange andre sendte ”Pynten” faste- og deltids ansatte hjem med løn og fik hjælp fra de midler staten satte af til lønkompensation. Sener vil der blive søgt om støtte til de faste omkostninger.

Coronatiden har været brugt til at få opgraderet indretningen i kælderen. Sortimentet af øl er udvidet, så der nu er 10 forskellige. Sommerens menukort var færdigt, da der blev lukket ned. Det er udvidet med flere spændende ting.

Tiden er også blevet anvendt til at analysere på driften. Selskaber med frokost og brunch buffere syntes at være populære. Grundige overvejelser i retning af hvordan selskaber med middag skal bygges op, – hvad skal tilbydes og hvordan?

Åbningstider er blevet grundigt analyseret og justeringer aftalt.

I hele den periode har der været ugentlige møder med formand og næstformand som værtsparret har være glade for og som har været inspirerende sparring. Mange positive henvendelser fra sejlklubbens medlemmer, – ”Ih, hvor vi glæder os til at kunne komme klubhuset igen”! Det har glædet værtsparret.

Udeserveringen har været vendt. Fremover vil terrassen blive sektionsopdelt for at opnå en bedre fleksibilitet for gæster og personale. Nye borde under parasollerne sikre, at der i det område ikke kan flyttes på bordene. Nye blomsterkasser skal understøtte den nye opdeling.

Ny hjemmeside er næsten færdig, hvor de nye tiltag formidles.

Jesper og Carina er trods denne meget udfordrende start på sæson 2020 meget positive.

De mange ny tilflyttere til lejligheder på nordkajen er kommende gæste. Mange danskerne forventes at ville blive i Danmark den kommende sommer, – flere gæstesejlere, flere gæster i ”Pynten”.

Om nogle få uger ventes coronarestriktionerne at blive yderligere lempet med en mere normal drift til følge.

Medlemmerne kommer tilbage i forbindelse med kapsejlads, fredags øl og søndagsklubben.

Der blev ingen – næsten igen – standerhejsning. Der kommer forhåbentligt en markering, når man må. Lige om hjørnet er Sankt Hans hvordan kan/må vi fejre det?

Det værtsparret glæder sig til den nye sæson og normale tider.

Læs mere på Pynten.dk

Rigtig god sommer ønskes alle.

Matroserne var de første til at tage de nye borde i brug.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os