Optakt til årets Borre Knob lejr


For gud ved hvilken gang går turen til Borre Knob….

 

Spændte og fulde af forventning, ja sådan har de 3 optimister fra vores familie det ihvertifald, her i dagene op til den årligt tilbagevenden begivenhed.

For relativt ny ankomne medlemmer, er det allerede en stor begivenhed, som føles som en tradition, tiltrods for det kun er gang nr. 2

Men det er ganske tydeligt at det store eventyr, det jo er når man er 8,9,10 år gammel eller måske lidt ældre – en sejltur alene helt til bore knob, ja de ca. 5 sm kan jo virke som en jordomsejling. Og allerede for flere dage siden er der spurgt ind til vindretning og styrke, et kryds til så fjerne egne kan jo virke uoverkommeligt. Hvorimod en halvvind eller læns kan føles som en rutchebanetur. Der er også i dagene op til diskuteret fordeling i telte og sovekammerater, det til trods for det sikkert igen i løbet af dagene forandres, men forventningens glæde er jo ej at fornægte.

Der er også diskuteret om turen rundt om hjernø igen kaster en is af sig, og i samme sætning kunne det konstateres at turen sidste år, nærmest havde budt på polaragtige tilstande med vandtemperaturer på fem under nul… sådan huskes det ihvertifald.

Fighterpokalen er graveret og klar til at pryde hjemmet for den næste fortjente pokaltager. Ligeledes forventes der stærke præstationer i forældrekapsejladsen, som helt sikkert kommer til at udspille sig med sædvanligt drama.

Hjemme i vores familie bliver der set stort frem til begivenheden og vi glæder os til at deltage i endnu et absolut velplanlagt og heldigvis velbesøgt arrangement.

Stor tak til alle som hjælper – jeg er sikker på at børn og forældre sætter stor pris på alle de frivillige, trænere og chef trænerens store indsats mod fælles bedste.

 

Vi glæder os

 

Bedste Hilsner

 

Stefan Holm Frederiksen – livs optimist og far til 3 optimist sejlere Ella, Asta og Aksel

 

Fra Borre Knob arkivet – Årgang uvis, men måske omkring 2005

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os