Nyt og spørgsmål fra turudvalget


Pinsetur og Høsttur 2022.

Pinseturen blev en god oplevelse i dejligt vejr, undtagen 2. pinsedag, der blev lidt våd. 12 både, 24 voksne og 2 børn deltog. Det er langt fra den rekord vi slog i 2019 på 40 både og 110 personer. Hvad skyldes den manglende deltagelse? Turudvalget vil gerne have meldinger om, hvad der skal gøres anderledes.

På grund af den lave deltagelse fravalgte vi mad udefra. Vi hyggede derfor omkring de 2 store griller udenfor Bogense Sejlklubs Klubhus. Det var en rigtig hyggeaften, udenfor i noget, der lignede en sommernat.

På grund at udsigten til regnvejr 2. pinsedag sejlede flere hjemover pinsedag. Tak til de fremmødte.

Turudvalget har planlagt den helt store Høsttur 2. til 4. september på Endelave. Festtelt til 100, helstegt pattegris, musik og fest, som sidste år. Det koster jo penge, hvorfor vi, turudvalget, gerne vil have forhåndstilmelding, ikke bindende, hurtigst muligt, så vi kan skønne, om der er interesse nok til at berettige udgiften.

I bedes derfor straks og senest den 25. juni forhånds tilmelde jer på nb@godtvejr.dk eller SMS eller ringe på 2929 1907. Oplys antal voksne, børn, bådtype og bådnavn. Tilmeldingen er ikke bindende den skal bekræftes senest 20. august.

På forhånd tak for hjælpen til turudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os