Nyt fra bestyrelsen


Mandag den 28. nov. var bestyrelsen samlet til årets 5. møde. Regnskabsåret sluttede 31.10, så vi er ved at have et godt overblik over, at vi får et acceptabelt resultatet for 2022.

Gennem de sidste 2 år har vi prioriteret at få renoveret og opgraderet vores huse samt hjælpefartøjer. Det har været en stor post i regnskabet, men heldigvis har der også været gode indtægter, så alt i alt kommer vi ud med et pænt overskud.

Generalforsamlingen er den 23. januar. Den er vi i gang med at forberede, så vi kan præsentere det endelige regnskab og informere om hvilke tiltag vi planlægger for den kommende sæson.

Spørgeskemaundersøgelse

Tak til de 148 medlemmer som indtil nu har besvaret spørgeskemaet. Vi er mere end 500 medlemmer over 13 år, så det vil være fint med flere besvarelser.
Især 60+ gruppen og også gerne dem, som måske ikke bruger klubben så meget er under repræsenteret.

Resultat giver et godt grundlag for at prioritere opgaverne i de kommende år, så vi får bedre forhold og flere aktiviteter for alle. Overordnet er der stor tilfredshed med vores aktiviteter i Horsens Sejlklub, men der er også plads til forbedringer på visse områder. Der var mange gode kommentarer til vores aktiviteter og forholdene i Marinaen.

Spørgeskemaet stadig åbent for besvarelser, og nu er det muligt at nøjes med at besvare de spørgsmål, som man finder relevante. Så har du ikke svaret, så brug gerne lidt tid på at få det gjort. Find link til undersøgelsen på mail fra Horsens Sejlklub den 2.11.

Interesseret i at hjælpe klubben?

En del har interesse i frivilligt arbejde i klubben og enkelte havde også potentielle OnBoard emner. Fik man ikke skrevet sit navn og mail i besvarelsen, beder jeg alle, som interesseret i at hjælpe eller har gode kontakter, til at sende en mail til formand@horsens-sejlklub.dk.
Dem som har skrevet navn i spørgeskemaet, vil blive kontaktet.

Prioriteter 2023

På generalforsamlingen vil vi præsentere bestyrelsens prioriteter for de kommende sæsoner.
Overordnet skal vi fortsat arbejde med at være en attraktiv klub for alle aldersgrupper.
Vi skal især have fokus på at udvikle og forbedre vores aktiviteter, samt blive bedre til at inkludere nye medlemmer i vores fællesskab.

Et godt sted at mødes er de kommende klubarrangementer på Pynten, og ikke mindst til generalforsamlingen den 23. januar.

PBV
Peter Bjerremand Jensen
Formand

Dagens gode nyhed. Klik spå billedet og læs artiklen fra Bådmagasinet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os