Nyhedsbrev fra Dansk Sejlunion


Gode råd om søventiler m.v.

Søventiler er et af bådens mest sårbare punkter. Derfor er det vigtigt, at vi kan stole på dem, og at vi løbende tjekker om de er tætte og i god stand. Tæring kan gøre nogle søventiler skrøbelige, selv om de på ydersiden ser fine ud. Kender du alderen på dine? Ved du hvad de er lavet af? Vi undersøger søventiler i forskellige materialer og guider til, hvordan du selv skifter eller installerer en ny søventil.

I det seneste nyhedsbrev introducerede vi projektet Vind i sejlene, hvor Felix Smith og Anders Mundelin kaster sig ud i at lære at sejle. Nu er der to nye videoer fra projektet.

I videoen Optimer din sejlads – sejl som en PRO, får Anders og Felix Sail-GPT-sejleren Martin Kirketerp om bord. Martin viser hvordan, man får en båd til at sejle stærkt.

I den anden video prøver Anders og Felix at sejle på vandscootere. Vi bliver klogere på sikkerhed, regler og på hvordan man har det sjovt.

Godt nyt til dig, der gerne vil i gang med kapsejlads eller ønsker at blive endnu skarpere. Vi har nemlig digitaliseret bogen Kom godt i gang med kapsejlads, så du nu får alle kapitalerne helt gratis via vores hjemmeside.

Gennem 23 kapitler bliver du introduceret til de væsentligste begreber og regler og får indblik i værktøjer, der kan føre dig fra ny sejler til erfaren kapsejler – og måske til en vinder.

Læs nyhedsbrevet på dette link 

God læselyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os