Klubaften 11. marts om sejl


Mandag 11. marts får vi besøg af Mads Christensen fra One Sails. Mads har 30 års erfaring som sejlmager, 40 års sejlerfaring og er en af Danmarks dygtigste kapsejlere med ikke mindre end seks verdensmesterskaber og et utal af Danmarksmesterskaber i forskellige bådtyper i bæltet. Desuden har han krydset Atlanten to gange.
Mads vil denne aften øse ud af sin viden om sejlets opbygning, sejl til forskellige formål, samspillet mellem sejl og rig, trimning af mast og rig til optimal sejlads mv. Du får desuden gode råd til vedligeholdelse og fornyelse af dine sejl, og så er der naturligvis mulighed for at stille spørgsmål til aftenens ekspert.
Hvis du vil have Mads´ vurdering af netop dine sejl (og kan tåle at høre sandheden ;o) eller har spørgsmål til din rig/båd, er du velkommen til at sende spørgsmål vedlagt et par billeder senest den 5. marts til mads@onesails.dk, så han kan nå se på det inden arrangementet.

Arrangementet starter kl. 19, og vi forventer, at det varer et par timer.

Fællesspisning for kl. 18.00. Der kan bestilles en stor sandwich for 60 kr.  Tilmelding til nb@godtvejr.dk – Mobilepay til 29291907

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os