Jacob J. Nikolajsen ny cheftræner i HSH


[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.18″]

Vi kan med glæde offentliggøre, at Horsens Sejlklub har ansat Jacob J. Nikolajsen som ny cheftræner fra 1. april.

Den primære opgave for Jacob bliver, at udvikle vores ungdomsafdeling, med henblik på at tiltrække og fastholde unge sejlere i alderen 7-23 år, som vil sejle jolle eller J70

Der er også afsat timer til at arrangere sejlads aktiviteter i J70 for vores samarbejdspartnere i OnBoard og medlemmer af HSH, som har mulighed for at sejle i dagtimerne.

Jacob er et kendt ansigt i klubben. Han er opvokset i Horsens Sejlklub, har tidligere været cheftræner og er nu skipper på klubbens 1. divisions hold i Sejlsportligaen. 

Jacob egen introduktion til jobbet lyder således:

Det er efterhånden 4-5 år siden jeg sidst varetog træningen i Horsens Sejlklub, sideløbende med mit studie, hvorefter jeg har været beskæftiget i Match Racing Denmark på fuld tid i en årrække, hvilket ikke gav plads til trænergerning.

Med den nye deltidsstilling HSH har oprettet, er der blevet mulighed for, at jeg igen kan vende tilbage og være med til at genopbygge en af landets stærkeste og mest succesrige ungdomsafdelinger. Vi skal have øget rekrutteringen på flere plan, og vi skal have startet nye spændende tiltag op, så vi igen kan få en stor ungdomsafdeling.

Også andre HSH-aktiviteter for alle klubbens medlemmer står på programmet, bl.a. gennem klubbens J70ere. Det er lykkedes mig at kombinere deltidsjobbet i HSH med lidt timer i Surf og Ski, og på restaurant Pynten, så klubbens medlemmer vil helt sikkert komme til at se meget til mig på havnen.

Jeg er sikker på vi har fundet en god løsning som alle parter kan få stor gavn af. Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til jobbet som cheftræner i Horsens Sejlklub pr. 1/4.

Det daglige arbejde koordineres i samarbejde med Klaus Schubert og Peter Bjerremand.

Velkommen i jobbet til Jacob. Vi glæder os til samarbejdet.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.19.18″ src=”http://horsens-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2019/03/Liga_drenge_portræt.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os