Er du til action og fart ?

Takket være en række OnBoard samarbejdspartnere kunne Horsens Sejlklub i september 2017 døbe 3 stk. nye J/70 sportsbåde. og dermed tilbyde helt nye og spændende kapsejlads aktiviteter.

Horsens Sejlklub ønsker at skabe et attraktivt kapsejladsmiljø omkring J/70 bådene, ved at tilbyde alle kapsejlads interesserede nem og billig adgang til at sejle kapsejlads i de lynhurtige sportsbåde.

J/70 bådene henvender sig til sejlere fra 13+ – 60+, og ønsket er, at alle aldersgrupper får mulighed for at sejle sammen, men at der selvfølgelig også arrangeres særlige aktiviteter for ungdom, seniorer og elite.

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Join us on Facebook