Er du til action og fart ?

Takket være en række OnBoard samarbejdspartnere kunne Horsens Sejlklub i september 2017 døbe 3 stk. nye J/70 sportsbåde. og dermed tilbyde helt nye og spændende kapsejlads aktiviteter.

Horsens Sejlklub ønsker at skabe et attraktivt kapsejladsmiljø omkring J/70 bådene, ved at tilbyde alle kapsejlads interesserede nem og billig adgang til at sejle kapsejlads i de lynhurtige sportsbåde.

J/70 bådene henvender sig til sejlere fra 13+ – 60+, og ønsket er, at alle aldersgrupper får mulighed for at sejle sammen, men at der selvfølgelig også arrangeres særlige aktiviteter for ungdom, seniorer og elite.

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) To use 'Groups API', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Groups API' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Join us on Facebook