Er du til action og fart ?

Takket være en række OnBoard samarbejdspartnere kunne Horsens Sejlklub i september 2017 døbe 3 stk. nye J70 sportsbåde. og dermed tilbyde helt nye og spændende kapsejlads aktiviteter.

Horsens Sejlklub ønsker at skabe et attraktivt kapsejladsmiljø omkring J/70 bådene, ved at tilbyde alle kapsejlads interesserede nem og billig adgang til at sejle kapsejlads i de lynhurtige sportsbåde.

J/70 bådene henvender sig til sejlere fra 13+ – 60+, og ønsket er, at alle aldersgrupper får mulighed for at sejle sammen, men at der selvfølgelig også arrangeres særlige aktiviteter for ungdom, seniorer og elite.

Hvordan kommer du ud at sejle ?

Det er vores drøm, at J/70 bådene sejler hver dag i sæsonen, så der er masser af muligheder for alle, for at komme ud at sejle.

For sejlere som ikke har den store erfaring med kapsejlads, bliver det muligt at deltage som gæste gast med erfarne skippere eller deltage i de Klubmatcher, hvor der ikke sejles med faste hold.

Er du ikke del af et hold, men gerne vil prøve at sejle med, så anbefaler vi at følge med på vores Facebook Gruppe , hvor skippere søger gæste gaster på bestemte dage.

For ikke medlemmer af Horsens Sejlklub, f.eks ligahold fra andre klubber det muligt at købe adgang til at sejle i bådene. Se prislisten.

Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter på Horsens Fjord, og der er mulighed for faste hold, at deltage i danske og udenlandske kapsejladser.

Vi deler ugens aktiviteter op i følgende kategorier:

Mandag:
Primært reserveret for unge mellem 13 og 23 år

Tirsdag
HSH Sejler- og Kapsejladsskole sejler tirsdags kapsejladser med J/70 bådene. Som en del af det videregående forløb, er der mulighed for sejlads med en af skolens instruktører. Er du på tirsdagsholdet er der selvfølgelig også mulighed for at deltage i de øvrige J770 aktiviteter.

Onsdag-Lørdag
Kapsejlads for hold
Her sejler en skipper med et fast hold, eventuelt suppleret med inviteret gast, i tilfælde af afbud.
Hvis der er flere hold til dagens kapsejlads, skifter vi ud fra gummibåden efter hver sejlads.

Andre planlagte aktiviteter (mere følger snarest)
Klubmatch med fri booking
Her melder du til som enkeltperson, og bliver sat sammen med forskellige sejlere fra gang til gang. Der vil altid være en erfaren skipper på båden. Henvender sig til alle aldersgrupper.

Sejlads for seniorer 60+
Formiddagshold for livsnydere.

Rangliste matcher
Med henblik på udtagelse til Sejlsportsligaen samt ret til at deltage i udenbys kapsejladser, vil vi i løbet af sæsonen afholde en række rangliste sejladser for faste hold. (Nærmere følger)

Ugeplan 2018

Aktuel prisliste for sejlads i J70:

*Gælder fra 1.4.2018-31.3.2019 Fra 1.6.2018 reduceres prisen med 10% per måned

*** Skipper årskort med 3 åbne gaster betyder, at skipperen frit kan vælge hvem der skal med ombord. Dog skal gaster som ikke er medlem af Horsens Sejlklub betale kr. 200 ind på 7160 1646913, med angivelse af Navn, dato, skipper.

**** Ikke medlemmer af Horsens Sejlklub skal indbetale depositum før sejlads til konto 7160 1646913

J70 skippere 2017/2018

Se liste med J70 skippere her

Mødereferater:

Informationsmøde den 9.august: Se referat fra mødet

Reservation af J70 og oplysninger om aktiviteter

Det er nemt at få oversigt over ugens aktiviteter og som skipper reservere sig ind på den aktivitet du ønsker at deltage i. Du skal bare klikke på aktiviteten logge ind og reservere båden.

Oplysning om aktiviteter
Den løbende kommunikation til alle J/70 sejlere i Horsens Sejlklub kommer til at foregå gennem en Facebook ‘J70 Horsens’ samt via nyhedsbreve på mail (tilmeld nyhedsbreve her)

Søg gaster på Facebook gruppen
Skippere der mangler en eller flere gaster opfordres til at søge på Facebook Gruppen så vi får flest mulige ud at sejle.
Skippere med årskort kan evt. opkræve kr. 100 for at tage en gast med som ikke er en del af besætningen.

Reserver en J70 (Vigtigt)
Godkendte HSH skippere kan reservere en båd. Se listen med skippere

Ikke medlemmer af Horsens Sejlklub
Udenbys sejlere som ønsker at leje en båd bedes kontakte:
Peter Bjerremand Mail: peter@horsenstilol.dk     Mobil: 21 65 95 80
Jacob Nikolaisen Mail:  jjnikolajsen@gmail.com   Mobil: 29 29 14 80

Uddannelse forløb

• Deltager med kapsejladsskolen om tirsdagen – aftales med Sejlerskolen
  • Sejler som gast hos en af de ’faste’ skippere – aftales med skipper og se Facebook
  • Deltager som gast i klubarrangementer med fri booking – se aktivitets oversigt
  • Erfarne lokale skippere cleares efter kort J/70 introduktion
  • Erfarne gaster sejler 2. skipper over en række aftenkapsejladser med uddannet skipper på båden og cleares herefter.
  • Kan købe skipperpas eller betale per gang (se prisliste)
  • Overbygning som giver adgang til at blive instruktør i kapsejladsskolen og på lønnede event opgaver.
  • Gratis for sejlere med årskort, som godkendes af J/70 udvalget til uddannelsen

Firmaevents

J/70 bådene er velegnet til teambuilding og firmaevents for op til 12 personer, hvor erfarene instruktører sørger for, at alle kan være med.

Events i J70 bådene bliver afviklet i samarbejde med professionelle aktører.

Kontakt Peter Bjerremand på peter@horsenstilol.dk for flere oplysninger

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk