INSERO som lokal hovedsponsor for Anne-Marie Rindom


Insero indgår 3-årigt samarbejde som lokal hovedsponsor for OL-medaljevinder Anne-Marie Rindom

Det danske sejlertalent Anne-Marie Rindom indgår 3-årigt samarbejde med den Horsens-baserede virksomhed Insero, som har valgt at bakke op om Anne-Marie Rindoms rejse mod OL i Tokyo i 2020.

Anne-Marie Rindom er en verdensklasseatlet fra Horsens Sejlklub, som senest har vundet VM Guld i 2015, VM Bronze i 2016 og OL Bronze i Laser Radial i Rio 2016. Insero har indgået en aftale som hovedsponsor for Anne-Marie Rindom og Onboard Horsens Sejlklub i årene 2017-2020. OnBoard Horsens Sejlklub støtter Horsens til OL kampagnen samt ungdoms, talent- og elite arbejdet i Horsens Sejlklub.

Insero Horsens har til formål at skabe vækst og udvikling i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Fonden investerer i virksomheder, udviklingsprojekter, udviklingsmiljøer og uddannelse inden for energi og IT samt i lokale sports- og kulturprojekter.

”Insero bakker op om lokale sportstalenter, som har evnerne til at markere sig på internationalt plan inden for deres sportsgren – og dermed inspirere andre sportsudøvere. Vi er stolte over at bakke op om Anne-Marie Rindom, der ikke bare tilhører verdenseliten, men også er med til at sætte Horsens og Danmark på verdenskortet”, fortæller Mogens Vig Pedersen, administrerende direktør i Insero.

Sponsoraftalen med Insero er med til at gøre det muligt for Horsens Sejlklub at tilbyde træning på verdensklasseniveau, deltagelse i kommende VM, EM og internationale kapsejladser, samt mulig deltagelse i OL 2020.

”Med sponsoratet fra Insero får jeg den bedste forudsætning for min OL-kampagne frem mod Tokyo 2020. Det giver mig mulighed for at træne under gode forhold, samt opsøge de træningssteder der giver mest mening. Jeg har været meget glad for Insero som sponsor og jeg glæder mig til at forsætte samarbejdet de næste tre år”.

Insero har som sponsor bakket op om Horsens Sejlklub siden 2014 og specifikt som hovedsponsor for Anne-Marie Rindom siden 2016. Sejlklubben og Anne-Marie har desuden formået at inspirere Insero med sin stærke vindermentalitet og dedikation.

”Anne-Marie udviser en unik vilje, engagement og dedikation. Det er alle værdier vi dyrker i Insero, da de er en nødvendighed, hvis man vil gå forrest med de nyeste teknologier og forretningsmodeller. Anne-Maries vindermentalitet er en stor kilde til inspiration for alle som stræber efter at indfri ambitiøse mål og vi er stolte af at bakke op om hendes unikke talent”, uddyber Mogens Vig Pedersen.

 

Kontaktoplysninger

Peter Bjerremand Jensen, OnBoard Horsens, mobil +45 21 65 95 80

Mogens Vig Pedersen, Administrerende direktør i Insero, mobil +45 41 32 98 38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os