Horsens Vikinger


[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

2 friske Horsens sejlere på Aarhus Bugten

De 2 ambitiøse Horsens Laser sejlere Christian Winkler og Johan Schubert drømmer om at sejle i varmt vand i Sydeuropa, men da det jo for tiden er kompliceret at komme sydpå, er der ikke anden mulighed i at træne på Aarhus Bugten.

Johan og Christian skriver:

Træningen fortsætter! På trods af vinterkulden, sneen og det sparsomme sollys får vi gennemført træningstimerne på vandet. På grund af virtuel undervisning har det været muligt for os at sejle tirsdag og torsdag morgen fra 8 – 10 de sidste par uger, og det giver pote. Det er tydeligt at mærke forbedring og det giver masser af blod på tanden at sejle i temperaturer omkring nulpunktet når konkurrenterne træner i syden.

Desuden står dagligdagen på masser af fysik træning, både vægttræning og kondition.

Vi har lige fornyligt booket tur til Lanzarote fra slutningen af januar til starten af februar, så vi holder humøret og træningsintensiteten høj i vinterkulden lidt endnu. Det giver hård på brystet!!

Bedste sejlerhilsner Christian og Johan

Her er en lille video fra morgentræningen i. uge 2, filmet af Dansk Sejlunion træner Jan Christiansen.

Vi kan kun udtrykke stor respekt for alle 3. De er seje.

 

[/et_pb_text][et_pb_video _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” title_text=”IMG_6064″ src=”http://horsens-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2021/01/IMG_6064.mov” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][et_pb_divider _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_divider][et_pb_image _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” title_text=”EDC_1200x1200-1024×1024″ src=”http://horsens-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2020/08/EDC_1200x1200-1024×1024-1.png” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os