Høsttur i sommervejr


På årets høsttur til Snaptun den 1., 2. & 3. september deltog der i år 12 både og 24 besætningsmedlemmer.

Fredag ankom de første både, hvoraf de hurtigste havde haft glæde af en byge med vind til følge. Det var vi så en del, der ikke oplevede, i stedet blev det for motor.

Efter lidt arbejde fik vi godt gang i grillen ved teltet og vi havde nogle dejlige timer med god mad, vin og hygge.

Frem mod lørdag eftermiddag var der almindelig hygge og frokost på de ankomne både – med plads til en lille røverhistorie hist og pist.

Da vi var fuldtallige i løbet af lørdag eftermiddag, begav vi os ud på en gåtur til Batterihagen for at nyde udsigten og fortællinger om fæstningsværker, der har været placeret i området for mange år siden.

På tidligere års gåture, kunne enkelte berette om ”udlagte væske depoter” – det skal vi vist hjem og arbejde videre på i turudvalget.

Som altid stiller Snaptun Sejlklub deres fantastiske lokaler og inventar til rådighed for os uden beregning. Dermed var det muligt at arrangere fællesspisning med borddækning med lys og blomster, inden aftenens menu skulle indtages. Der var bestilt flæskesteg med div. tilbehør fra Berings Slagteren – der mangle ikke noget, alle blev mætte.

Leif Arndal havde medbragt sin harmonika til lejligheden, så der var plads til fællessang.

 

Søndag morgen kl.09.00 var sejlklubben vært ved morgenbord for alle deltagere.

I den oprindelige plan var der lagt op til en eller anden form for kapsejlads, når vi skulle hjem, men da weekenden bød på helt igennem fantastiske sensommer vejr, med skyfri himmel og stort set ingen vind, faldt det til jorden. Så det blev til et almindeligt opbrud med afgang mod Horsens eller hvor nu de enkelte både agtede sig hen i verden

.

Næste arrangement er den 1. november 2017, hvor der er foredrag med Leo Schmidt. Han vil fortælle, vise billeder og filmklip fra hans sejlads over Atlanten, rundt i Caribien og retur til Danmark. Husk at sætte kryds i kalenderen ved ovennævnte dato.

Turudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os