Er du medlem af DSRS?


En god sag som man sagtens kan få glæde af!

Fandt denne historie på DSRS.DK

Udkald fra JRCC. En 27 fods Maxi har motorstop i Lillebælt. Umiddelbart en let opgave, da havaristen har kontaktet JRCC via SejlSikkert App. Vi har derfor en præcis position. Men…. vejret undervejs viser sig umiddelbart fra en anden side. Selvom vinden kun er 2 – 3 m/s er der store og krappe bølger på vejen fra Juelsminde til Lillebælts indsejling. I en åben båd havde det været en noget mere barsk tur, selvom vi nu alligevel fik tæsk. Temperaturen viste minus på turen., dejligt at vi har Rescue Juelminde klar igen!

Vi finder båden, der har sat `små` sejl og krydser frem og tilbage langs Fredericia Lystbådehavn, som er bådens hjemhavn. Motoren er løbet varm og lugter brændt. Familien 2 voksne med 2 små børn er nye sejlere, der ikke tør anløbe havnen for sejl. En lille tur blev lidt længere for Maxi besætningen og i ventetiden blev bådejeren medlem af DSRS. Vi anbefaler VHF om bord og også varm tøj på den kolde aften. Vi får maxien i havn i Fredericia, og vender snuden hjemad. Vi anduver vores faste plads i Juelsminde kl. 17.15

 

Om DSRS

 

Dansk Søredningsselskabi blev grundlagt for mere end 10 år siden af nogle ildsjæle fra Nordsjælland efter en henvendelse fra det Svenske Søredningsselskab, fordi svenskerne kunne se, de blev kaldt ud til flere og flere søredninger i den danske del af Øresund.

 

I dag er vi vokset til 12 danske stationer og omkring 320 frivillige, som 24 timer i døgnet og 365 dage om året står klar til at hjælpe sejlere i indre danske farvande som har brug for assistance. Vi kalder det forebyggende søredning.

 

Dansk Søredningsselskab er baseret på frivillig og ulønnet arbejdskraft.

 

DSRS har en meget lile organisation, så du kan være sikker på, at hovedparten af vores midler går til at assistere bådejere. Aktiviteterne finansieres af indtægterne fra medlemskontingenter og sponsorstøtte fra virksomheder, fonde og privatpersoner.

 

Et medlemskab koster kun kr. 550 per år. Læs mere her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os