Endnu en Horsens Viking beretning


En hilsen fra 29’er-sejleren Nanna

I efteråret 2020 startede jeg med at sejle med Caroline Matzen Mikkelsen fra Marselisborg Sejlklub i Århus efter at jeg havde sejlet lidt over et år med en anden. Vi har siden været meget begrænset af corona i forhold til, hvad vi kunne tage os til. Både i form af stævner og træningslejre. Det ene stævne blev simpelthen aflyst efter det andet. Der var dog et par enkelte træningslejre, vi var til i Rungsted i start december, hvor vi fik lov til at træne med 18 andre 29ere på den anden side af Storebælt. Anden weekend vi var afsted, brækkede vi desværre masten i en manøvre, hvor vi skulle skære op, og der samtidig kom 3 kæmpe bølger rullende ind over.

Vi har siden været i kontakt med vores forsikring og vi har nu omsider fået den nye mast hjem. Så kan vi endelig komme på vandet igen i vores egen båd. Ellers har vi været nødt til at træne i klubbåden og det er bare ikke det samme. På grund af corona og brexit har der været en del besvær med at få vores mast hjem fra Ovington i England.

Derudover blev vi også påsejlet i til en klubtræning i efteråret. Det var en klar luv/læ situation og båden kom til bådbyggeren, hvor der blev lavet en større reperation.

Det har ikke været den bedste start for os, men det holder os dog ikke tilbage. Ligegyldigt om det er corona, hul i båden eller en knækket mast, så har vi ikke sat ambitionsniveauet ned. Vores mål er sat hen mod VM i Århus til sommer.

Lige nu får jeg hverdagen til at gå med virtuel undervisning, morgentræning her hjemme og længere løbeture i skoven langs fjorden.


Om Nanna

Nanna Schroll Nørrgaard er en af Horsens Sejlklubs unge ambitiøse talenter. Nanna bor i Horsens og går i 1. g på Learnmark Horsens på Team Danmark linjen. Nanna morgentræner fysisk sammen med Sportscollege Horsens, mens træningen i 29eren foregår i Aarhus ved Sejlsportscenteret, hvor der er samlet 29er sejlere fra hele Jylland.


 

Nanna og Caroline i 29er

 


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os