Ugens OnBoard Partner – Sydbank


Ugens OnBoard partner er den lokale afdeling af Sydbank.

Sydbank Private banking-direktør Anders Andersen siger om samarbejdet:

Sydbank og Horsens Sejlklub har gennem en lang årrække haft et rigtig godt samarbejde. I Sydbank vil vi godt kendes på gode relationer. Vi håber vi gennem forlængelse af sponsoratet fortsat er med til at styrke relationerne til en Sejlklub, der er med til at sætte Horsens på landkortet.

Horsens Sejlklub gør et stort arbejde med udvikling af nye ungdoms sejlere, kapsejladssejlads på eliteplan samt en unik sejlerskole, der giver nye sejlere i alle aldersgrupper muligheden for at tilegne sig sejlkundskaber.

 

En stærk lokal afdeling af Sydbank

Sydbank på Søndergade 18-22 i Horsens er en stor Sydbank afdeling. Som kunde er man sikker på, at have en lokal forankret bank rådgiver. Læs mere om Horsens afdelingen og medarbejderne på Sydbank.dk

 

Sydbank samarbejdet med OnBoard

Værdiskabende aktiviteter for vores samarbejdspartnere er grundlaget for, at OnBoard kan hjælpe med at skabe det økonomiske fundament kapsejladsmiljøet og talentudviklingen i Horsens Sejlklub.

OnBoard tilbyder synlighed, events og teambuilding for vores samarbejdspartnere.

Med Sydbank flag på 2 moler foran Restaurant Pynten er Sydbank en meget synlig OnBoard Partner på Horsens Marina, og samarbejdet omfatter endvidere events for Sydbank kunder og medarbejdere.

Sydbank Fonden har også af flere omgange ydet støtte til ungdomsarbejdet i Horsens Sejlklub.

Sydbank Private banking-direktør Anders Andersen og Peter Bjerremand fra OnBoard foran Sydbank flagene på Horsens Marina.

 

Sydbank afdelingen er aktiv, når der sejles Business Cup og events i Horsens Sejlklubs J70 både.

 

Interesseret i at blive en del af OnBoard Horsens Sejlklub?

Læs mere om OnBoard, Horsens Sejlklubs Erhvervsklub. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os