Social Sailing


I samarbejde med Marselisborg Sejlklub afholdt Danske Tursejlere en foredragsaften om at sejle sommertogt sammen med andre.

Ca. 40 sejlere havde fundet vej til Marselisborg Sejlklubs klubhus. Ikke uventet var det en moden aldersgruppe, men en blanding af nye og erfarne sejlere. Store – over 40 fod – og mindre både, der var overraskende mange med både under 5 år gamle. En blanding af motorbåde , motorsejlere og rene sejlbåde.

Der var grundlæggende 3 grunde til at man ønskede at sejle sammen på sommertur.

  1. Manglende erfaring
  2. Hygge sig
  3. Børn om bord

Danske Tursejler arrangerer 3 sommer togter i den kommende sommer, som man kan orientere sig nærmere om på Danske Tursejleres hjemmeside www.dansketursejlere.dk  Det kan anbefales at orientere sig om tilbuddene.

Flere klubber arrangerer fælles ture. Klubberne i Mariager Fjord har f.eks. arrangeret fælles sejlads over Kattegat, for at komme sikkert til den svenske skærgård. Et par klubber på Ringkøbing Fjord har arrangeret fælles tur op over ”hawet”. Ud ved Hvide Sande og ind i Limfjorden ved Thyborøn til sommertur i Kattegat. Flere klubber benytter en facebookgruppe til at holde klubkammerater orienteret, så man kan mødes og evt. følges et par dag. Mulighederne er mange.

KDY har haft sommertogter, hvor man mødtes nogle dage til et flot og spændende program.

Svenske Krydserklubben dyrker meget fælles sejlads.

Og så er der sejlere, der ikke kunne drømme om at følges med andre, – tager af sted for at få fred og være sig selv.

Ak ja! Sådan er vi heldigvis så forskellige.

Hyggelig aften med megen go’ sejlersnak. Dagene tiltager og om en 3 måneder er vi i gang igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os