Optimistjolle sejlads for voksne


Mandag den 29. juni lånte en lille flok voksne børnenes optimistjoller, for at afvikle en munter kapsejlads. En tradition som Horsens Sejlklubs Venner holder i hævd. 5 mødte op til start. Vejret var lusket. Det blæste 8-10 m og så ud til regn, da deltagerne mødte ind ved 18-tiden. Man stod og skuttede sig og drøfte, om man skulle sejle eller gå direkte til grillpølserne. Det lysnede lidt og vinde aftog en smule og så var det med at komme på vandet.

3 ungdomssejlere bemandede en RIP. De lagde banen og var stand by, hvis banen skulle justeres. Det blev der brug for. Ankeret på Vitus Bering holdt ikke.

Frede var som sædvanlig klar i damjolle, hvis nogen skulle få brug for hjælp. Sammen med Manfred og Kaj måtte de rykke ud ved bundmærket en enkelt gang.

Vinden øgede igen og i sidste sejlads var vi tilbage på de 8-10 m. Der blev afviklet 4 sejladser. Ingen fratrækker. Resultat blev:

1   Erik           4 point

2   Brian        9 point

3   Palle         11 point

Efter sejladserne rykkede man ind i MONGO. Yasmin havde trofaste rengjort grillen og startet den op. Pølser og brød kom på unde paraplyer for nu regnede det.

Efter at den værste sult var stillet var der præmieoverrækkelse. Yasmin fik en flaske som tak for grillen. Formanden indkasserede en flaske og megen ros for, som den eneste, at vende om ved en tyvstart. Der var tak til dommer og hjælpere. Det obligatoriske hurra for præmietagere, Horsens Sejlklub og sejlsporten rungede inde aftenens suveræne højdepunkt, – Fredes stegte bananer med puddersukker og en go’ squis whisky.

Hyggelig aften. Synd der ikke var flere der deltog!

Dommer Knud Erik holder skippermøde, – som sidste års vinder bærer Brian overtræksvest

Uheld ved bundmærket

Erik runder bundmærket foran Brian i sidste sejlads.

Tøserne på vej for at juster et mærke.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os