Nyt fra Ungdomsafdelingen


Ny årstid, nye “mildere” restriktioner og den nye sæson er skudt i gang.

1 marts blev skæringsdatoen for vinterens ende og i samme omgang åbningen for, at vi som organiseret idræt må begynde udendørs aktiviteter for op til 25 personer.

Det har vi i ungdomsafdelingen hurtigt benyttet os af, og lagde tirsdag d. 2. marts(17.30-18.30) ud med udendørs fysisk træning af 23 unge sejlere. Det var tydeligt at de har savnet hinanden og det at komme på havnen, så gensynsglæden var stor. Træningen fortsætter hver tirsdag resten af marts, og det samme er gældende om lørdagen, hvor der vil være fysisk træning fra 14.30-16 for ungdomssejlerne.

 

Træning på vandet

På søndag skyder vi også gang i sejltræningen, hvor de mest hårdføre sejlere (hold 1 og 2) tager på vandet fra 13-16. De nyeste sejlere (hold 3) der startede sidste sæson må dog vente lidt endnu før de slippes løs på vandet, men går alt efter planen vil vi have alle 45 unger på vandet efter påske.

 

Opstart af nye sejlere

Kunne man, eller en man kender, tænke sig at starte til optimist sejlads, så bliv skrevet op ved at sende en mail til traener@horsens-sejlklub.dk
Vi har nemlig plads til 15 nye sejlere (fra 7år) i slutningen af april.

Mvh

Cheftræner Jacob

Bymesterskab for joller 2020
Bymesterskab for joller 2020

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os