Julehilsen fra Horsens Sejlklub


Kære medlemmer, venner, æresmedlemmer, samarbejdspartnere og sponsorer

2022 har været en rigtig god sæson for alle afdelinger af Horsens Sejlklub.

Vi er en sejlklub, hvor vi skal have aktiviteter for alle aldersklasser, og dække mange interesser inden for sejlsport. Vi skal uddanne og vi skal udvikle unge sejlere. Vi skal have tilbud for voksne som vil lære at sejle, som kan sejle, til dem som vil konkurrere, og dem som vil ud på tur i danske og udenlandske farvande. Sidst men ikke mindst, skal vi tilbyde attraktive sociale tilbud på land, for at styrke fællesskabet i Horsens Sejlklub. Der er nok at se til.

Ungdom

Vi kan glæde os over at vores ungdomsafdeling fortsat er inde i en rigtig god udvikling med nye og nu også erfarne og dygtige sejlere, som blander sig i toppen af optimistjolleklassen.

En ny generation af unge talenter er på vej frem i Zoom og ILCA4, og vores Youngster satsning i J70 bådene, begynder nu også at tiltrække unge sejlere.

Horsens til OL

De 4 Horsens til OL sejlere er godt i gang med forberedelsen til de vigtige OL kvalifikations sejladser, som starter i august 2023. Alle 4 er helt sikkert potentielle til at skulle repræsentere Danmark. Tak til vores Horsens til OL partnere for en fantastisk opbakning frem mod 2024.

VM Guld i ILCA 6 til Anne-Marie Rindom i 2022 var fantastisk i en sæson, hvor hun efter OL har prøvet en masse andet, og kun trænet kort tid i ILCA 6 jollen. Resultatet viser hvor stor en sejler Anne-Marie er. Det er fantastisk at vi har Anne-Marie på holdet i Horsens Sejlklub.

Voksne

For de voksne sejlere har sejlerskolen, lokale kapsejladser og fælles ture været omdrejningspunktet for vores sejladsaktiviteter. Nu er vi godt i gang med en vintersæson med fællesspisning og en række gode foredrag i Restaurant Pynten.

Vi ser nu frem mod en ny og spændende sæson i Horsens Sejlklub og på verdens kapsejladsbaner.

Alle vores aktiviteter er kun mulige, fordi vi har en flot opbakning fra frivillige i klubben og ikke mindst vores sponsorer og samarbejdspartnere i byen. Stor tak til alle.

Vi ønsker alle medlemmer, venner, æresmedlemmer, samarbejdspartnere og sponsorer en rigtig glædelig jul og et godt og lykkeligt nytår.

Med Venlig Hilsen
f. Bestyrelsen Horsens Sejlklub
Peter Bjerremand Jensen
Formand

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os