Info vedr. ny forpagter af Sejlklubbens Restaurant


Pernille Juul & Marie Lund Knudsen er de nye forpagtere af Sejlklubbens Restaurant, som kommer til at hedde NIOR Horsens. De to kvinder er kendt fra Juelsminde, hvor de gennem mange år har drevet forskellige virksomheder.

Det er et anderledes koncept, end hvad vi er vant til i huset, men det er mere i tråd med tidens tand og favner bredere. De glæder sig og fornemmer den samme entusiasme fra jer medlemmer, hvorfor de har sammenfattet en mere detaljeret viden om konceptet:

NIOR udtales Nord og var guden for fiskeri & hav i den nordiske mytologi.

NIOR Horsens tilbyder:

Brød & kager:

Brødudsalg kl. 7-12 fredag, lørdag & søndag i første omgang, men vi håber på, at der på sigt bliver efterspørgsel nok til, at det også kan tilbydes alle andre af ugens dage.

Brød & kager produceres i vores Surdejsbageri Seia i Juelsminde.

Al brød er derfor surdej, hvilket er den ældste form for hævet brød, der kendes til. Surdej er rigere på næringsstoffer, mindre tilbøjeligt til at øge dit blodsukker, indeholder lavere mængder gluten og er generelt lettere at fordøje end brød lavet med bagegær.

Det er muligt at forudbestille dine bagervarer via vores Take-Away på NIOR.dk

På dage hvor brødudsalget er åbent, vil det være muligt at komme ind og hente sit brød for at tage med hjem. Det være sig formbrød, rugbrød, surdejsstykker, kanelsnegl, pistaciesnurre, chokoladebolle, blåbærkage osv. eller smurte surdejsstykker med f.eks. ost eller måske en Foccacia sandwich med skinke/ost til at tage med til frokosten senere.

Men det er også muligt at bestille f.eks. et surdejsstykke med ost & en kop kaffe til, som så kan nydes med havudsigt i vores hyggelige lokaler mellem kl. 7-12.

Isbar

Isbaren vil være åben hver dag fra kl. 11 til når solen går ned i marts-oktober, men vi håber også på at kunne holde den åben i julen samt weekender på sigt.

Isbaren findes i Sydfløjen, hvor det tidligere depot er inddraget til formålet. Dvs. man kan sidde indenfor eller ude, som man ønsker og der nyde sin is eller nogen af de øvrige lækkerier, som tilbydes.

Der er f.eks. kaffe, kage, belgisk vaffel, pandekager, isdesserter, smoothies, milkshakes, iskaffe, softice med 3 smagsvarianter, drys i 16 varianter, 36 varianter gammeldags is kugler og meget mere.

Man kan købe lækkerierne ved at henvende sig personligt ved is-disken eller ved at bestille via Click & Collect på sin telefon direkte ved det bord, man sidder ved. Hvis man gør det digitalt, så åbner man kamera på telefonen og scanner den QR-kode, som findes i menukortet, på bordrytteren eller på is kortet. Dermed kan man se alle varianter, alt udvalg mm i ro og mag. Man vælger, hvad man ønsker, betaler og modtager sms besked på ordrebekræftelsen. Når bestillingen er klar, får man en ny sms, som beskriver, at nu kan man hente lækkerierne ved disken i Isbaren.

Bistro

Bistroen er også en smart selvbetjeningsbistro.

Bistroen vil være åben hver dag fra kl. 12 til den sidste gæst er gået om aftenen. Vi håber på at kunne holde åbent hver dag hele året bortset fra i januar & februar, hvor vi holder tiltrængt sommerferie.

Bistroen er hele huset bortset fra Sejlerstuen, som er forbeholdt jer. Om man ønsker at sidde ude eller inde i øst-, vest- eller sydfløjen bestemmer man selv – eller måske i rondellen med udsigt hele vejen rundt! Vi kommer til at gøre NIOR Horsens hyggelig og varm, så man sænker skuldrene, når man kommer ind. Et sted for alle!

Vi begynder med et forsigtigt menukort indtil vi selv er mere vante i huset og på gæsterne. Vi vil derefter løbende justere ind efter efterspørgsel & sæson. Bistroen tilbyder f.eks. snacks, nachos, burgere, stjerneskud, steak, laksefilet osv.

Men vi kommer også til at tilbyde pop-up retter såsom f.eks. pandeklar rødspætte, Wienersnitzel, skaldyrsfad, spoleben eller andre retter for en kort periode i f.eks. en weekend. Dette vil udelukkende blive annonceret på de sociale medier, så vi anbefaler alle at følge NIOR Horsens på Facebook og/eller NIOR_Horsens på Instagram for ikke at gå glip af et godt tilbud eller en mulighed.

Man kan bestille mad & drikke ved at henvende sig personligt ved baren i Rondellen eller ved at bestille via Click & Collect på sin telefon direkte ved det bord, man sidder ved. Hvis man gør det digitalt, så åbner man kamera på telefonen og scanner den QR-kode, som findes i menukortet eller på bordrytteren. Dermed kan man bestille alt i ro og mag. Når man har valgt, hvad man ønsker og har betalt, så modtager man en sms-besked på ordrebekræftelsen. Når drikkevarer er klar til afhentning, får man sms om dette, og de kan hentes ved baren. Man modtager en ny sms, når maden er klar til afhentning ved baren.

På dage hvor vi har mulighed for det, vil vi naturligvis betjene gæster ved bordene.

Hver eneste dag kl. 16-17 er der Happy Hour på fadøl & cocktails. Man får 2 stk. af samme slags for 1’s pris, dvs. når man bestiller en stor fadøl så betaler man for 1 stk. men får udleveret 2 stk.

Al mad i menukortet tilbydes som Take-Away. Det kan bedst bestilles online forinden på NIOR.dk

Vi tager også imod Selskaber – store som små. Her skal man tale med vores køkkenchef Jesper Grøn om ønsker, menu sammensætning etc. Det er bedst at sende en mail til horsens@nior.dk.

NIOR Horsens laver også Events såsom romsmagning, ølsmagning, gourmetaften, skaldyrsaften, vildtaften, live musik, modeshow, torskegilde og hvad vi nu ellers kommer på! Følg med på de sociale medier for at vide besked eller gå på NIOR.dk, hvor det også er muligt at booke bord til eventet.

Book Bord er bedst online på NIOR.dk.

Medlemmer af Horsens Sejlklub

Som noget helt unikt tilbydes medlemmer af Horsens Sejlklub en meget fordelagtig aftale, hvor man mod at vise sit medlemskort, kan købe et gavekort og få 10% rabat. Det er fysisk ligesom et dankort så det er let at have på sig og kan tankes op efter behov.

Dette gavekort kan bruges fysisk til køb ved personalet, men det virker også til Click & Collect, Take-Away & Events.

Derudover kan gavekortet bruges følgende steder:

Havnens Café & Isbar, Havnen 5, Juelsminde – Isbar & Café

NIOR Juelsminde, Havnen 4, Juelsminde – Bistro & Cocktails

Seia Surdejsbageri, Havnen 4, Juelsminde – Brød & kager fra åbent bageri

Juelsminde Fisk, Havnen 4, Juelsminde – Fiskehandel med eget røgeri, delikatesser & snackmåltider

Bugtens Ishus, Gludvej 2B, Juelsminde – Åben på strand dage

Færgekiosken, Legeparken, Juelsminde – Åben weekender, helligdage & i skolernes ferier.

Vi glæder os til at se dig/jer

Med venlig hilsen

Pernille Juul

Marie Lund Knudsen

www.NIOR.dk

75621975

horsens@nior.dk

 

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os