ILCA Youth Easter Meeting 2024


af Mikkel Hjørngaard Jensen

Fra den 27.-29. marts var jeg ved Gardasøen for at sejle ILCA6 til det årlige ILCA Youth Easter Meeting 

Vi var i år en stor flok sejlere fra Danmark: 19 i ILCA6 og 7 i ILCA4.

Dagene inden stævnet var vejret meget godt, og vi fik nogle virkelige gode træningsdage i sol og god syd-vind.

Vejret i stævnedagene var dog meget utraditionelt, for hvad man normalt kender til på søen (vind fra nord), så vi fik en del udsættelser og afblæste sejladser. Hele den første stævnedag endte uden sejladser, og det var selvfølgelig en ærgerlig start. I de næste to kvalifikationsdage fik vi meget blandet vejr med en del regn og uden sol. 

Jeg lavede serien: 20, 37, 15 og 48 i feltet med 90 sejlere. Det placerede mig som nr. 51 ud af 180 sejlere inden finaledagen, som jeg derfor skulle sejle i guldfeltet. 

Den sidste dag startede meget tidligt om morgenen, allerede med første varselssignal kl. 9. Hele dagen var meget blæsende, og det blev som forventet en hård dag. Jeg startede meget dårligt ud, og lavede en 81. plads, men derefter blev det bedre med en 54 og en 36 i den sidste sejlads af stævnet. 

Efter den sidste stævnedag sluttede jeg som samlet 56 ud af 180, og nummer 10 ud af 60 i U17 feltet. 

Det er en stor forbedring fra mit resultat sidste år, så jeg er fint tilfreds, og ved hvad der skal arbejdes på til næste gang.

Resultater kan findes her: https://fragliavela.sailti.com/en/default/races/race-resultsall/text/ILCAYOUTHEASTERMEETING2024-en/menuaction/race-inscriptions

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os