Horsens til OL – Hyeres Olympic Week


Johan Schubert – 13. plads til World Cup i Hyeres!!ūüáęūüá∑

Efter en uges intens konkurrence i bl√¶sende, springende og ikke mindst kolde sejlforhold i Frankrig kan jeg heldigvis se tilbage p√• en uge med en masse opture. ‚≠źÔłŹ

Resultatet i det stjernesp√¶kkede felt er selvf√łlgelig noget jeg er godt tilfreds med, men udviklingen er i virkeligheden, det som jeg er mest stolt af. Min kapsejlads bliver mere disciplineret, farten bedre og starterne skarpere, og det betaler sig heldigvis.

St√¶vnet var p√• mange m√•der uden det store pres for at pr√¶stere, hvilket gav lidt frihed til at pr√łve nogle ting af, og det blev s√¶rligt starterne positivt p√•virket af.

Ugen i Frankrig var et vigtigt led i min forberedelse frem mod OL, da det er et af de sidste store st√¶vner inden legene l√łber af stablen. Det var derfor vigtigt at f√• sporet os ind p√•, hvad det er, der skal skrues p√• i de sidste m√•neders forberedelse.

Selvom det er et godt resultat, er jeg selvf√łlgelig en anelse √¶rgerlig over at misse medal race med f√• point, men det gl√¶der mig enormt meget at se, at det arbejde jeg l√¶gger i b√¶re frugt.

Nu står programmet på et par ugers træning i Danmark inden turen går til Marseille på træningslejr i midt maj.

 

 

Hvad med Anne-Marie Rindom?

Dagen f√łr st√¶vne start m√•tte Anne-Marie melde f√łlgende ud:

Grundet en nyopst√•et skade i h√•ndleddet deltager jeg ikke ved dette √•rs Olympic sailing week i Hyeres, Frankrig. Det er en h√•rd og sv√¶r beslutning men h√•ndleddet har brug for ro. Jeg g√łr alt hvad jeg kan for at komme tilbage hurtigt og st√¶rkere end f√łr.
Au revoir ūüá®ūüáĶ
/ Rindom
Fra p√•lidelig kilde har vi h√łrt at det overbelastede h√•ndled er i god bedring ūüôā

F√łlg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os