Horsens Fjord Cup 2020


I weekenden 5 – 6 september blev der afholdt Horsens Fjord Cup. Dette års udgave var dog noget anderledes en tidligere år, da der kun var inviteret C Optimister. Denne beslutning blev taget ud fra det faktum at ungdomsafdelingen lige nu har et stort antal C Optimister og kun gangske få øvrige juniorsejlere. Samtidigt ville denne begrænsning heller ikke give problemer med hensyn til gældende Corona restriktioner.

I alt var der tilmeldt 24 sejlere, hvoraf 23 registrerede sig i bureauet lørdag morgen. Vi havde besøg af to sejlere fra Sunds, resten var HSH sejlere, hvoraf mange nye som var started i år. På grund af forholdvis stor niveauforskel på sejlerne, havde stævneledelsen valgt at oprette to klasser. En for sejlere startet i 2020 og en for sejlere startet før 2020. Denne opdeling ville gøre det nemmere at opdele sejlerne hvis vejret skulle give udfordringer for de nye.

Lørdag startede med morgenmad og briefing for de mange frivillige hjælpere, som havde valgt at give en hånd med. Herefter blev der afholdt skippermøde af de to baneledere Morten og Erik og der blev gjort klar til at gå på vandet. Vejrudsigten bød på fint vejr med en del sol og vind. Ledelsen vurderede dog, at der var for meget vind til at alle kunne sejle uden for havnen. Det blev derfor besluttet, at de nye sejlere skulle sejle havneræs og de øvrige skulle ud på trapezbanen som blev udlagt uden for havnen. Der blev afviklet en masse sejladser både i og uden for havnen. Alle sejlerne klarede det super flot og kæmpede godt i den til tider kraftige vind, der kom under bygerne. Dagen blev sluttet af med saftevand og kage før man kunne tage hjem og slappe af.

Søndag bød på mere rolige vindforhold og nogle nye sejlere valgte at prøve kræfter med kapsejladsbanen uden for havnen. Igen blev der afviklet en del sejladser og frokost blev spis på vandet. Stævnet blev afsluttet med præmieoverrækkelse søndag eftermiddag, hvor alle sejlere fik overrakt medaljer og fine præmier sponsoreret af Fit & Sund og Sydbank. Resultater kan ses her: https://www.manage2sail.com/da-DK/event/3eb8305d-df6e-4ed7-93ad-6a1f727d3dcd#!/results?classId=4e888482-6732-47ff-8a03-86f0234dc349

Tak til sponsorer, baneledere, hjælpere og andre frivillige som gjorde det muligt at afholde dette stævne.

Brian Kjærskov Nielsen

 

Skippermøde Horsens Fjord Cup 2020
Skippermøde Horsens Fjord Cup 2020
Havneræs Horsens Fjord Cup 2020
Havneræs Horsens Fjord Cup 2020
Optimist C Banen Horsens Fjord Cup 2020
Optimist C Banen Horsens Fjord Cup 2020
Præmieoverrækkelse Horsens Fjord Cup 2020
Præmieoverrækkelse (Optimist C started før 2020)
Præmieoverrækkelse Horsens Fjord Cup 2020
Præmieoverrækkelse (Optimist C startet i 2020)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os