Historien om en grundstødning


Vellykket redningsaktion på Fjorden

Historien om Årets grundstøder blev grundig beskrevet af Bjarne Hansen ved uddelingen:

Jeg var på havnen den pågældende dag, hvor der langt ude på fjorden kom sejlende en båd på kryds. De var på bagbord halse og det så ud til, at de kunne sejle på samme halse hele vejen ind.

Jeg kiggede flere gange ud på fjorden og båden tabte højde.

Herefter kørte jeg hjem for at hente min kone, vi skulle til Stensballe for at se en kollegas hus, da vi var der ude sagde jeg til Yasmeen, om vi ikke lige skulle køre ned til campingpladsen for der var en båd, der sejlede mærkeligt?

Da vi kom derned stod båden på grund lige ud for campingpladsen på den vestlige revle. De stod rigtigt godt fast med vinden lige imod. Lige meget hvad de gjorde, ville de komme længere ind på grunden.

Jeg mødte Klaus Schubert ved Camping pladsen og vi blev enige om, at vi var de eneste der kunne gøre noget.

Vi kørte på havnen og fik Vitus startet op og en gummibåde i vandet. Jeg har en film sekvens her, der viser hvordan redningsaktionen foregik. Alle overlevede, der var 5 om bord.

Klik på billedet

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os