Garda Meeting 2024


af Helle Blæsbjerg

14 HSH optimistsejlere og deres familier tilbringer påskeferien i Riva del Garda i år. 

De første tre dage er alle med på fælles træningslejr for de i alt 95 danske optimister, afholdt af SailingGarda.dk. 

Derefter deltager størstedelen i de fire dages stævne, mens resten fortsætter med træningstimer på søen og rykker deres niveau helt vildt meget. Det er en fantastisk oplevelse som forældre, at se ungerne prøve kræfter med nye udfordringer, udvikle sig igennem succeser såvel som nederlag, samtidig med at nye kammeratskaber opstår eller styrkes på tværs af klubber og alder. For forældrene er læringskurven næsten den samme, der udveksles erfaringer om påklædning, madpakker og trim, såvel som den gode frokostrestaurant, vandretur eller kaffe, alt imens nye relationer opstår.

Riva del Garda er den gode rammesætning og krydret med SailingGarda.dk’s setup er potentialet for en god påske i top. På trænerfronten er HSH også repræsenteret med Iben og Jacob. Det er fedt, at de er her både som noget velkendt for børn og voksne hernede, men også fordi de kan følge op på Garda erfaringerne, når vi er tilbage på fjorden.

I dag er sidste træningsdag – i morgen er der indmarch, det glæder jeg mig til. Det giver altså bare kuldegysninger på den gode måde, når 1200 børn fra hele verden mødes, glade, spændte og forventningsfulde på, hvad morgendagen bringer!

 

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os