Flot gave fra Horsens Havn


Horsens Havn donerer kr. 50.000 til Talent- og elitearbejdet

Ved Jyske Mediers ‘Best Horsens’ award havde jeg fornøjelsen at få overrakt en flot gave fra Horsens Havn.

Det var bestyrelsesformand Claus Kvist Hansen som motiverede gaven med følgende:

Horsens Havn har gennem de seneste år markeret sig som en væsentlig faktor i udviklingen af virksomheder i og omkring Horsens.

 Blandt andet derfor har vi skabt Horsens Havns nye mantra VORES HAVN.

VORES HAVN betyder vi skal være værdiskabende for vores kunder, os selv og ikke mindst byens borgere. VORES HAVN betyder også, at vi gerne vil samarbejde med byens borgere om at udvikle den rigtige havne for Horsens Havn i fremtiden.

 Derfor er Horsens Havn også stolte af at være med omkring fejringen af BYENS BEDSTE. Og når vi skal fejre BYENS BEDSTE og præsentere vinderen som gavepartner, så erkender vi, at det været et ret svært valg.

Men valget er faldet på en organisation som gennem mange år har arbejdet med udvikling af unge mennesker og som netop har en tradition for at skabe de bedste. Ikke kun i Horsens – ikke kun i Danmark – men i verden! – senest har vi set det med OL guldvinderen Anne-Marie Rindom. Horsens Havn har derfor valgt at årets gave går til Horsens Sejlklubs udviklings arbejde med unge talenter, så vi også i fremtiden fortsat kan skabe verdensstjerner i Horsens.

Tillykke kære nabo, Horsens Sejlklub, med gaven – det er velfortjent – vi glæder os til at møde fremtidens talenter.

Jeg fik lejlighed til at takke for gaven og kort fortælle om Horsens til OL projektet foran en fyldt Vestsal på Fængslet 🙂

STOT TAK TIL HORSENS HAVN!

Tak til Jyske Medier for billedet.

Peter Bjerremand Jensen
Horsens Sejlklub

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os