I OnBoard Horsens Sejlklub er vi stolte over, at EY i Horsens har valgt at fortsætte samarbejdet.

 

Solen skinnede, da vi mødtes ved den J70, hvor EY logoet er på, for at give hånd på aftalen, som EY har kommenteret med følgende opslag spå LinkedIn:

 

EY har kommenteret aftalen på LinkedIn:

Uffe Black Jensen og Niels-Ove Mølhave havde sat Peter Bjerremand Jensen stævne ved Horsens Sejlklub for bekræfte aftalen om, at EY også i 2021 har et Guld Partner sponsorat hos OnBoard Horsens Sejlklub. I den forbindelse udtaler Partner Uffe Black Jensen,

– “Vi har dyb respekt for det store frivillige arbejde der ydes i sejlklubben. Det fører til flotte resultater, vi alle i byen kan være stolte af. Men det fører også til at vi fra barnsben lærer om dyderne i frivilligt arbejde, at arbejde hårdt, at sætte sig nogle mål , at realisere sine mål og udvikle evnen til at lære fra sig.

 

I EY stræber vi alle efter at blive bedre til alt, hvad vi gør. Det er sådan, vi går til vores arbejde med hinanden og kunderne. Denne målsætning finder vi går rigtig godt i spænd med det arbejder der sker i og omkring OnBoard Horsens Sejlklub”.

 

Bliv OnBoard partner

Vi har altid plads til nye medlemmer af OnBoard. Kan du se din virksomhed som en del af det gode samarbejde i et år, hvor Anne-Marie Rindom skal kæmpe for, at Horsens vinder medalje til OL i Tokyo, hører vi gerne nærmere.

Læs mere om OnBoard her

OnBoard Horsens Sejlklub I samarbejde med:

;