Delvis Afspærring af Marina 24-25. april


Opmærksomhed på afspærringer og lukkede områder på havnen den kommende weekend.

Den 24. og 25. april vil der være afspærringer og lukkede områder ved Marinaen. Afspærringerne oprettes i forbindelse med afviklingen af årets første ungdoms kapsejladsstævne; TUNE UP 2021.

Ungdomsafdelingens styregruppe har gjort sit bedste for at COVID-19 restriktionerne kan overholdes, herunder også haft kontakt til Politiet og Dansk Sejlunion for at få retningslinjer.

Afspærringerne er nødvendige at etablere for at overholde COVID-19 restriktionerne. Vi vil gøre vores bedste for at stævnet kan afvikles så smidigt som muligt, til så lidt gene så muligt for Marinaens øvrige brugere.

Stævnet indleder traditionen tro kapsejladssæsonen for sejlere i optimistklassen og foregår på området omkring Horsens Sejlklub, Horsens Roklub og på fjorden på to baner. Vi forventer deltagelse af op til 105 sejlere fordelt på tre klasser (A, B og C).

På land er hver klasse adskilt både fysisk og i tid, således at hver klasse har sit eget område til klargøring af optimistjollerne, og tidsmæssigt adskilles i forhold til isætning af bådene og sejlads ud af havnen.

Se vedlagte luftfoto med markering af de tre områder på land, som vil blive mærket op med skilte og minestrimmel.

Skulle du have spørgsmål til stævnet eller afspærringerne, er du velkommen til at kontakte HSH cheftræner Jacob Nicolajsen på 2929 1480 stævneleder Palle Lauritsen på 2021 5699.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os