Corona update fra Johan Schubert


[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Siden coronaens indtog i Danmark har hverdagen og træningen set usikker ud.

I midten af marts, da Mette Frederikssen holdt sit første pressemøde med corona på agendaen, befandt størstedelen af det danske sejlerlandshold sig på en træningslejr, som optakt til stævnet Mallorca. Træningslejren sluttede brat, og stævnet blev aflyst.

Siden vi kom hjem fra Mallorca, er tiden blevet brugt på virtuel undervisning, vedligeholdelse af den fysiske form og ikke mindst sejlads, i det omfang det har været tilladt. I øjeblikket sidder jeg på mine forældres kølbåd i Aarhus havn og laver skole, inden endnu en dag med sejlads, med den danske Laser-gruppe heriblandt Anne-Marie og hendes træner Piotr.

Vi sejler i gennemsnit tre timer om dagen, fire dage om ugen så sejlformen bliver vedligeholdt og forhåbentligt forbedret, frem mod den udskudte sæson. Som planen ser ud nu, fortsætter træningen de næste par uger alt efter corona-situationens udvikling.

De fleste internationale stævner er rykket til efteråret, så der er noget at se frem til, på trods af et nyligt aflyst VM på Gardasøen.

Her går det godt, Johan Schubert

 
[/et_pb_text][et_pb_image src=”http://horsens-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2020/05/johan_schubert-min.png” title_text=”johan_schubert” _builder_version=”4.4.4″][/et_pb_image][et_pb_image src=”http://horsens-sejlklub.dk/wp-content/uploads/2020/05/HOL_sponsorer.png” title_text=”HOL_sponsorer” url=”http://horsenstilol.dk” url_new_window=”on” _builder_version=”4.4.4″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

 

 

 

Skriv til os