Årets senior tur til Snaptun


En dejlig dag på fjorden.

Den traditions rige Sommer Seniorsejlads blev torsdag den 8. juni afviklet i herligt sommervejr.

Desværre med det laveste antal deltagere nogensinde. Kun 2 klubkammerater havde tilmeldt sig med både. Tak til Vilhelm Poulsen i Husky Dane 85 og Bjarne Hansen i Sagitta 35.

De 2 både gav plads til i alt 9 sejlere. Deltagerne mødtes kl. 9 til kaffe i Mongo. Humøret var højt og snakken gik. Omkring kl. 10 forlod bådene Horsens Marina og sejlede østpå i skønt vejr med svag vestlig vind.

Vi anduvede Snaptun og tændte op i Snaptun Havns grill ved deres praktiske pavillon på vest molen. Vi spiste og hyggede os og ved 14.30 tiden sejlede vi igen fra Snaptun. Husky Dane med besætning sejlede ind mod Horsens med små omdrejninger og Sagitta 35 satte sejl, lænsede og krydsede i svag meget skiftende vind med ankomst til Horsens ved 17-tiden.

En særdeles vellykket dag, som Tur- og aktivitetsudvalget vil gentage til næste år med håbet om, at flere vil tilmelde sig med båd.

Den 14. september afholdes Efterårs Seniorsejlads. Indkaldelse udsendes i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Sæt kryds i kalenderen, så vi igen kan blive 8 – 10 både og 40 – 50 deltagere.

Tur- og aktivitetsudvalget

Nils Buhl

Lidt billeder fra dagen:

 

 

Dejlig dag på Horsens Fjord

 

Hygge i Snaptun med gode historier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os