49fx team i ny bil


K. Westergaard Automobiler støtter fortsat Horsens til OL

 

Facebook opdatering fra Iben Nielsby

 

Hjulene kører igen – helt bogstaveligt

 

Erik og K. Westergaard har endnu en gang støttet op om Anne-Julies og mine sejlambitioner med nøglerne til en varebil, som er en kæmpe hjælp til at kunne realisere vores sejladser. Erik og hele K. Westergaard er en trofast følgesvend i sejlprogrammet, fordi de er med til at skabe fundamentet for at timerne på vandet kan lægges. Så tusinde tak for det⭐️
December har været fyldt med gode nyheder, heriblandt Anne-Julies og min indstilling til sejlerlandsholdet. Imens AJ gør sig mentalt og fysisk klar til at komme tilbage efter barsel, holder jeg mig varm i båden. Det lykkes med en ny FX sejler – Caroline Mikkelsen, som er klar til at give den gas og lægge nogle timer på vandet med mig.
I december var vi (Caroline og jeg) på træningslejr i Vilamoura i Portugal, og nu vi ruller afsted igen 1. Januar og træner løs.
Rigtig godt nytår til alle der følger med her på siden, jeg håber en masse gode sejler oplevelser, som vi kan berette om i 2022.
Stay hot☄️
Iben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os