Kære sejlere

Nedenfor kan du læse om J70 projektet i Horsens Sejlklub. Er du klar til at sejle, er der lidt nødvendige facts her:

Regler for sejlads med j70

Klik her for at se: Regler for j70

Der ligger en grejliste i alle 3 både, som bedes kontrolleret inden sejlads.

Aktuel prisliste for sejlads i J70:

Årskort med 3 åbne gaster betyder, at skipperen frit an vælge hvem der skal med ombord. Dog skal gaster som ikke er medlem af Horsens Sejlklub betale kr. 200 ind på J70 kontoen, med angivelse af Navn, dato, skipper.

Book tider:

Fra 18. september er bookingen ændret, så man som skipper kan reservere en båd.
Søger skipperen gaster til båden kan det f.eks ske via vores Facebook gruppe.

Book tider her

Godkendte skippere:

Liste med godkendte skippere følger snarest.

Mødereferater:

Informationsmøde den 9.august: Se referat fra mødet

Her kan du læse om vores tanker med J/70 projektet:

Er du til action og fart ?

Takket være en række OnBoard sponsorer kan Horsens Sejlklub fra september 2017, tilbyde kapsejlads aktiviteter i 3 nye J/70 sportsbåde.

Horsens Sejlklub ønsker at skabe et attraktivt kapsejladsmiljø omkring J/70 bådene, ved at tilbyde alle kapsejlads interesserede nem og billig adgang til at sejle kapsejlads i de lynhurtige sportsbåde.

J/70 bådene henvender sig til sejlere fra 13+ – 60+, og ønsket er, at alle aldersgrupper får mulighed for at sejle sammen, men at der selvfølgelig også arrangeres særlige aktiviteter for ungdom, seniorer og elite.

Hvordan kommer du ud at sejle ?

Det er vores drøm, at J/70 bådene sejler hver dag i sæsonen, så der er masser af muligheder for alle, for at komme ud at sejle.

For sejlere som ikke har den store erfaring med kapsejlads, bliver det muligt at deltage i et forløb med erfarne skippere på de aftener, hvor vi har Klubmatch med fri booking. Se planen for uddannelse.

For ikke medlemmer af Horsens Sejlklub, f.eks ligahold fra andre klubber det muligt at købe adgang til at sejle i bådene. Se prislisten.

Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter på Horsens Fjord, og der er mulighed for faste hold, at deltage i danske og udenlandske kapsejladser.

Vi deler aktiviteterne op i følgende kategorier:

Klubmatch med fri booking: (Primær aktivitet i 2017 for at få flest mulige med)

Her melder du til som enkeltperson, og bliver sat sammen med forskellige sejlere fra gang til gang. Der vil altid være en erfaren skipper på båden. Henvender sig til alle aldersgrupper.

Kapsejlads for hold

Her sejler en skipper med et fast hold, eventuelt suppleret med inviteret gast, i tilfælde af afbud.
Hvis der er flere hold til dagens kapsejlads, skifter vi ud fra gummibåden efter hver sejlads.

Tirsdags kapsejlads med sejlerskolen

HSH Sejler- og Kapsejladsskole sejler tirsdags kapsejladser med J/70 bådene, så er du en del af det videregående forløb, er der mulighed for sejlads med en af skolens instruktører. Er du på tirsdagsholdet er der selvfølgelig også mulighed for at deltage i de øvrige J770 aktiviteter.

Træning

Her kan en skipper sejle med sit faste hold, eller invitere gaster til at sejle med.

Ungdom

I løbet af 2018 sæsonen er der forhåbentlig basis for ugentlig ungdomstræning i 3 både for alle mellem 13 og 23 år.

Sejlads for Seniorer 60+

Formiddagshold for livsnydere.

Rangliste matcher

Med henblik på udtagelse til Sejlsportsligaen samt ret til at deltage i udenbys kapsejladser, vil vi i løbet af sæsonen afholde en række rangliste sejladser for faste hold. (Nærmere følger)

Foreløbig ugeplan:

Booking Kalender og Facebook

Det er nemt at få oversigt over ugens aktiviteter og booke sig ind på den aktivitet du ønsker at deltage i. Du skal bare klikke på aktiviteten og melde til med navn, email og medlemsnummer.

Den løbende kommunikation til alle J/70 sejlere i Horsens Sejlklub kommer til at foregå gennem en Facebook ‘J70 Horsens’ samt via nyhedsbreve på mail (tilmeld nyhedsbreve her)

Se booking kalender her

Booking (Vigtigt)
Kalenderen er nu opdateret frem til efterårsferien, med forbehold for ændringer. Særlige uddannelses aktiviteter lægges ind løbende.
Når man tilmelder sig skal man svare på om man er Skipper: Ja / Ne j/ ? (hvis du kan men det ikke er afgørende)/ Hold (Hvis man er 4 der ønsker at sejle sammen)
Tilmelder man sig som hold, skal man booke 4 gange.
Anbefaler at man reserverer alle de tider man kan sejle for at sejle her i starten, så alle kan se hvor der er aktivitet!

Uddannelse i J/70 sejlads

Hvad koster det at sejle J/70 ?

Firmaevents

J/70 bådene er velegnet til teambuilding og firmaevents for op til 12 personer, hvor erfarene instruktører sørger for, at alle kan være med.

Kontakt Peter Bjerremand på peter@horsenstilol.dk for flere oplysninger

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Tilmelding Nyhedsbrev

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk