Hvordan kommer du ud at sejle i 2020?

Det er vores drøm, at J/70 bådene sejler hver dag i sæsonen, så der er masser af muligheder for alle for at komme ud at sejle.

For sejlere, som ikke har den store erfaring med kapsejlads, bliver det muligt at deltage som gæste gast med erfarne skippere eller deltage i de Klubmatcher, hvor der ikke sejles med faste hold.

Er du ikke del af et hold, men gerne vil prøve at sejle med, så anbefaler vi at tilmelde dig J70 gruppen på MinForening  og følge med på vores Facebook Gruppe , hvor skippere søger gæste gaster på bestemte dage.

Vigtigt:

Tilmeld til APP MinForening hvis du vil sejle J70.

For at styrke kommunikationen og tilmelding/afmelding bedes alle som vil sejle J70 hente den APP som hedder Min Forening og tilmelde sig Horsens Sejlklub/J70 Kapsejlads Gruppe.
Se mere på MinForening.dk

Se hvordan du tilmelder til MinForening her

Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter på Horsens Fjord, og der er mulighed for med faste hold, at deltage i danske og udenlandske kapsejladser.

Er du ikke del af et hold, men gerne vil prøve at sejle med, så anbefaler vi at tilmelde dig J70 gruppen på MinForening  og følge med på vores Facebook Gruppe , hvor skippere søger gæste gaster på bestemte dage.

Vi deler ugens aktiviteter op i følgende kategorier:

Tirsdagssejladser

Sejles i perioden 11.8-29.9 fra kl. 18.30

Sejladsplan:

Som udgangspunkt stiller alle skippere med fuld hold. Hvis der søges gaster til en tirsdag, eller et hold melder fra, skal det ske i god tid på Min Forening,

Torsdagssejladser

Der er 1 båd ledig, som kan bookes først til mølle. Tilmelding sker på MinForening

Endelave Rundt og Trekost 2-star

Bådene kan lejes for kr. 500 per båd.

Reserver bådene i Booking kalenderen

Grundig Cup 12-13.9 og DM 3-4 oktober

Bådene kan lejes for kr. 2000 for en weekend.

Reserver bådene i Booking kalenderen

Er vi for mange Horsens Teams til DM er det vist stadig at leje en Ligabåd. Spørg Jacob.

Senior sejlads fredag kl.10-12

Kontakt Cheftræner Jacob på traener(@)horsens-sejlklub.dk, hvis du er interesseret

Lørdags Træning

I minforening.dk er der oprettet en lørdagsaktivitet fra 8.8 til 26.12.2020

Der er som sådan ikke noget fast program, men dem som vil sejle kan melde sig til.

Sejlads på øvrige dage

Så om bådene er ledige og reserver i Booking kalenderen

Betaling på MobilePay 60370

Husk enten at købe årskort (kr. 1100 per 1.8) eller betale kr. 100 på MobilePay hver gang du sejler.

Husk

Aflever bådene sejlklare og rengjorte efter hver sejlads og reparer eller indrapporter fejl og mangler.

Sejl: Såfremt I sejler med de nye sejl skal de rigges af og lægges i Mongo

J/70 sponsorer

Materiale samarbejdspartnere

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk