Kære alle sejlere

Selv om sommeren stadig er over os, og vi kun tænker på at komme ud og sejle og det nu tid til at tænke lidt på, hvad de kedelige vinteraftener skal bruges til.

De skal selvfølgelig bruges til at vi kan blive endnu bedre sejlere!

Så tilmelding til vinterens kurser er nu åben.

I år tilbyder vi:

Duelighedsbevis – teoretisk del.

Mandage kl. 19 – 21.30 og enkelte lørdage fra kl. 9.30 – 13.00. Kursusstart 7. oktober 2019 kl. 19. Undervisere: Hans Koch, John Domino og Sigbjørn Christophersen.  Pris: kr. 1.800 + bøger.

Kun adgang for medlemmer af Horsens Sejlklub.

Yachtskipper af tredje grad (YC3).

Tirsdage kl. 18.30 – ca. 21.30 og 2 lørdage kl. 9 – 15. Start tirsdag den 9. oktober 2019

Underviser: Henrik Grimm Vestergaard.  Pris: kr. 2.800 for medlemmer af Horsens Sejlklub. Kr. 3.000 for medlemmer af andre sejl- og motorbådsklubber på Horsens Lystbådehavn. Kr. 3.500 for andre deltagere. Plus kursusmateriale. Krav for deltagelse: Bestået og erhvervet Søfartsstyrelsens Duelighedsbevis. Max. 18 deltagere. Holdet startes med mindst 10 deltagere.

Yachtskipper af første grad (YC1).

Næste YC1 kursus starter i efteråret 2019, hvis tilmeldt mindst 10 deltagere. Undervisningen foregår torsdage og enkelte lørdage i månederne oktober 2019 til februar 2020. Underviser Carsten Aagaard Rasmussen. Pris: kr. 2.800 for medlemmer af Horsens Sejlklub. Kr. 3.500 for medlemmer af andre sejl- og motorbådsklubber. Plus kursusmateriale. Krav for deltagelse: Bestået og erhvervet bevis som Yachtskipper af tredje grad. Max 18 deltagere

VHF-kursus / SRC-certifikat.

Næste kursus bliver i marts 2020. Der kommer reminder i starten af 2020.

For alle kurser gælder, at det er først til mølle.

Til duelighed teori er der allerede mange tilmeldte, så det er med at være hurtig. Derefter kommer der en opkrævning. Man er først sikker på at kunne deltage, når kurset er betalt.

For at tilmelde sig et kursus sendes en mail til sejlerskolen@horsens-sejlklub.dk med med følgende oplysninger:

Ønsket kursus.

mail adresse

tlf nr.

Medlems nr

Er man ikke medlem af HSH endnu skal ud over ovenstående følgende oplysninger tilføjes

post nr + by
fødselsdato
sejlerfaring
Jeg ser frem til at høre fra jer.

Bent Larsen

Sejlerskolen Horsens Sejlklub