Vælg en side

SIDSTE UDKALD den 25. august for tilmelding til Høstturen 2020 til Endelave

Turudvalget har gemt festtelt og pattegris fra den aflyste Pinsetur til Høstturen fredag den 11. september til søndag den 13. september. Turen har været annonceret flere gange og det har kun resulteret i tilmelding fra 9 personer og 4 både. Af hensyn til klubkassen, som er Corona belastet, gennemføres Høstturen kun ved tilmelding af mindst 60 personer senest den 25. august. Vi plejer at være over 100 på Pinseturen.

Fredag den 11. september:
Registrering, hygge og velkomst i festteltet. Kl. 18 tændes grillen – medbring selv mad og drikke
Lørdag den 12. september:
Fra kl. 9: Registrering, velkomst i festteltet og medbragt morgenmad. Frokost: Frit slag i festteltet eller ombord hver for sig. Kl. 18: Høstfest med helstegt pattegris og alt tilbehør. Medbring selv bestik, service og drikkevarer.
Søndag den 13. september
Fra kl. 9: Fælles “tag selv med” morgenmad i festteltet. Afsked og fri hjemsejlads.

Pris: Kr. 150 pr. person for voksne. Børn under 12 er gratis. Havnepenge afregnes med Havnemesteren. Vestlig mole reserveret til Horsens Sejlklub. Tilmelding senest den 2. september nb@godtvejr.dk eller tlf. 2929 1907. Husk send navn, antal voksne og børn og bådnavn/type.