Vælg en side

Foredrag: ”Eventyr på havet” v/Karin Steen

Torsdag den 6. februar 2020 holder Karin Steen et spændende foredrag i klubhuset.

Sejlerret kl. 18. Foredrag kl. 19. Pris kr. 100,- inkl. Sejlerret. Foredrag alene kr. 50. Der kan bruges klubbonner til drikkevarer.

Tilmelding og betaling:

til konto 7636 1010978 eller MobilPay 2929 1907 senest 1. februar 2020, tydeligt mærket med navn og antal deltagere Indbetaling gælder samtidig som tilmelding til foredraget.

Den 5. juli 2017 lod vi de faste fortøjninger gå på træskibet Roselina i Egå Marina. Forinden havde forberedelserne og klargøring fyldt alt for familien og ejerne i Bådfællesskabet.

Med sommerfugle i maven og vind i håret vinkede vi to voksne og vores tre børn, Nanna og Andrea på 16 og Asbjørn på 12, farvel til venner, jobs, familie, skole og alt det kendte. Det næste år skulle jeg som skipper sammen med familien være den faste besætning på det 60 fods store træskib ”Roselina”

Foran os lå en rejse, der skulle føre os over Atlanten, rundt om Cuba, op langs østkysten af USA helt til New York og hjem over Nordatlanten, Azorerne og de britiske øer. Ruten var nøje planlagt, så gaster og andre medejere af Roselina på skift kunne påmønstre skibet på udvalgte steder.

Et foredrag om relationer, eventyr, roller, kriser og sejre.

– når vi giver slip, møder vi det ukendte i verden og i os selv.

At acceptere betingelserne

At være i frygten, begejstringen og vildskaben

Her midt på det brusende Atlanterhav

Med alle mine kære omkring mig