Vælg en side

Fondsdonationer sikrer Sejl & Vind 2019

Med støtte fra Engell Friis Fonden og Velux Medarbejderfonden er der skabt grundlag for at gennemføre Sejl & Vind forløb for godt 30 unge fra NExTWORK og Jobcentret.

Der er mere end nogensinde brug for flere unge mennesker arbejdsmarkedet, og desværre findes der en del unge mennesker, som har svært ved at komme ud i de job, som virksomhederne tilbyder.

Sejl & Vind er et samarbejde mellem Jobcentret og NExTWORKS, Horsens Sejlklub og GoSail, og er et tilbud til unge mennesker, som har behov for at få et løft, for at komme videre med job eller uddannelse.

Sejl & Vind forløbet har fokus på at styrke de unges selvtillid, samarbejdsevner, være i et konkurrence miljø, have en fysisk aktiv fortid og sætte pris på naturoplevelser.

Der er aktiviteter til vands og på land de kommende 4 uger, mandag den 2.6, tirsdag den 11.6 samt mandag den 17. og 24.6 fra kl. 9-13.

Se videoer og artikler om Sejl & Vind 2018 forløbet på:

Horsens Lokal TV

TV Syd

Artikel i dit Helse side 24-25

Denne side vil løbende blive opdateret med historier om Sejl & Vind 2019

Hvad kan en virksomhed for ud af at støtte Sejl & Vind?

Arbejder din virksomhed med CSR, og kan I se et potentiale i at løfte en række gode unge mennesker, er der mulighed for at blive en del af Sejl & Vind.

Et Sejl & Vind partnerskab støtter en god sag, og kan inkludere:

•Mulighed for at promovere virksomhed under Sejl og Vind forløbet
•Pressemeddelelse partnerskabet på LinkedIn og Facebook m.v.
•Virksomhedens logo på redningsveste til deltagerne (Hovedsponsor)
•Virksomheden som Sejl og Vind Guld, Sølv eller Bronze partner på et forløb
•Medlemskab af OnBoard Horsens Sejlklub i 2019
•Virksomhedens logo på OnBoard Horsens Sejlklubs hjemmeside m.v.
•Invitation til OnBoard fælles arrangementer

Det er selvfølgelig også muligt at støtte projektet mere eller mindre anonymt.

Jeg/Vi er interesseret i at høre mere om Sejl & Vind projektet