Invitation til Picca Automation Business Cup 9. juni

Giv din kompagnon, kunde eller medarbejder en oplevelse for livet og tilmeld din virksomhed til årets event på Horsens Fjord.

Her er en fantastisk mulighed for at prøve kapsejlads sammen med erfarne sejlere, selv om man aldrig har sejlet før. Hvis du eller din virksomhed ikke har erfaring i at sejle kap- sejlads, stiller Horsens Sejlklub med 2 ekspert gaster, der så gør jeres besætning lige så erfarne som de øvrige. Stemningen og oplevelserne fra sådan en dag, sammen med 13 andre sammensatte virksomhedsbesætninger, giver virkelig misundelige blikke, når I taler om det ved næste VL, golfarrangement eller netværksmøde.

Picca Automation Business Cup er afholdt siden 2008, og er blevet et positivt begreb indenfor såvel virksomheds- som sejlsportskredse.

Der sejles i Horsens Sejlklubs nye J70 både, der er hurtige og ideelle til event sejlads. Der sejlers med 6-8 både og 14 besætninger op-ned baner, og med løbende udskiftning. Det giver mulighed for at komme i land eller se de øvrige dueller fra ledsager-bådene. Der tilstræbes minimum 4 sejladser per. besætning plus naler.

Denne sejladsform benyttes mere og mere og giver et højt og spændende aktivitetsniveau, og der er nu ere konkurrenter at holde øje med. Der sejles tæt på Horsens Lystbådehavn, så kolleger og familie har mulighed for at følge de tætte dueller fra molerne som tilskuere.

Stor gallamiddag for deltagerne i sejlklubbens restaurant lørdag aften efter sejladserne.

Tilmelding til soren.klint@novotek.com senest 20. maj, dog sker tilmeldingen efter først til mølle princip med 14 besætninger.
On Board medlemmer har 1. ret til deltagelse.

Nyttige Informationer

;