Vælg en side

Nykredit Sailor of the year 2019

Nominer dine sejlervenner til Nykredit Sailor of the year 2019

Nykredit Sailor of the year er en mulighed for Horsens Sejlklubs medlemmers at give egen sine sejlervenner et klap på skulderen for en præstation udført i årets løb. Kåringen sker ved standerstrygningen og det er den eller de personer der opnår flest stemmer af klubbens egne medlemmer, der løber med prædikatet Nykredit, Sailor of the year 2019

Det er ikke kun flotte placeringer til DM og lignende der kan nomineres, men hvis et medlem har gjort en særlig indsats på havnen, til et stævne eller lignende.

Frem til den 13. september kan alle medlemmer nominere en sejlerven, ved at sende en mail på soren.klint@novotek.com, og beskrive navnet på den nominerede samt en kort beskrivelse om hvorfor.

Afstemninger sker fra hjemmesiden fra 14. september.

Rigtig god fornøjelse.

Søren Klint
OnBoard Horsens Sejlklub

P.s.: Se hvem der var nomineret og vant i:

Afstemningen sker her på hjemmesiden fra d.14. september og frem til 20. oktober. Vinderne bliver afsløret til standernedhaling lørdag den 26. oktober 2019 ved flagmasten.

Nomineringen og afstemning sker iblandt klubbens medlemmer.

Hvert medlem har 3 stemmer.