Nykredit Sailor of the year er en mulighed for Horsens Sejlklubs medlemmers at give egen sine sejlervenner et klap på skulderen for en præstation udført i årets løb. Kåringen sker ved standerstrygningen og det er den eller de personer, der opnår flest stemmer af klubbens egne medlemmer, der løber med prædikatet Nykredit, Sailor of the year 2017

Det er ikke kun flotte placeringer til DM og lignende der kan nomineres, men også hvis et medlem har gjort en særlig indsats på havnen, til et stævne eller lignende.

Frem til den 15. september kan alle medlemmer nominere en sejlerven, ved at sende en mail på soren.klint@novotek.com, og beskrive navnet på den nominerede samt en kort beskrivelse om hvorfor.

Afstemninger sker fra hjemmesiden fra 15. september.

Rigtig god fornøjelse.

Søren Klint